Elite Hotel

Gaycruiseclubs in Helsinki

Wil je de Gaycruise- en fetisjclubscene van Helsinki verkennen? Mis de wereldberoemde MSC Finland Tom's Club-evenementen niet.

Gaycruiseclubs in Helsinki

Club X
Locatie Icoon

Mäkelänkatu 54a, Helsinki, Finland

Toon op kaart
3.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 5 stemmen

Club X onderscheidt zich door zijn ruime feest- en sessieruimte, zorgvuldig ontworpen voor diverse ervaringen. De club beschikt over een uitgebreide selectie van verschillende apparaten, zodat elke fantasie tot uitdrukking komt. Met zes verschillende ruimtes, waaronder een aparte tweekamerwoning, kunnen leden hun hart ophalen aan allerlei wensen. Daarnaast beschikt de club over een luxe sauna en saunalounge, die ruimte bieden voor ontspanning en verbinding.

Weekdag: op gebeurtenissen gebaseerd

Weekend: evenementgebaseerd

Laatst geupdate op: 19-Jun-2024

Oy U.S Video Ab
Locatie Icoon

Malminkatu 24, Helsinki, Finland

Toon op kaart

Ontdek een wereld van entertainment voor volwassenen bij Oy US Video Ab, een unieke cruisebar in het hart van Helsinki, net achter het Radisson Blu Royal Hotel. Deze karakteristieke locatie biedt meer dan alleen dvd's te koop; het biedt een meeslepende ervaring met meerkanaalscabines met een uitgebreide selectie films. Bovendien beschikt Oy US Video Ab over een vaargebied, waardoor er een ruimte ontstaat waar klanten verbinding kunnen maken en kunnen verkennen.

aanbod

  • Dvd's te koop
  • Cabines met meerdere kanalen
  • Grote filmselectie
  • Vaargebied
Voordelen:
Cruise / Fetisj
Films

ma:10:00 - 02:00 uur

di:10:00 - 02:00 uur

wo:10:00 - 02:00 uur

do:10:00 - 02:00 uur

vr:10:00 - 00:00 uur

Za:Open 24 uur

Zon:12:00 - 10:00 uur

Laatst geupdate op: 6-Dec-2023

Keltainen Ruusu
Locatie Icoon

Malminrine 2-4, Helsinki, Finland

Toon op kaart
3.8
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 4 stemmen

Helsinki's grootste winkel voor volwassenen, met glijmiddel, speelgoed, kleding en nog veel meer. Keltainen Ruusu doet ook dienst als cruiseruimte met donkere kamers, slingers en gloryholes. Vrijdag en zaterdag open tot 6 uur.
Voordelen:
accessoires.
kleding
Donkere kamers
Shop
stroppen
speelgoed

Weekdag: 12-8 uur

Weekend: 12:6 - XNUMX:XNUMX

Laatst geupdate op: 2-Dec-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.