Ho Chi Minh Gay Shops

Ho Chi Minh Gay Shops

Ons overzicht van Gay-winkels en Gay-populaire winkels in Ho Chi Minh-stad.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Stijlvolle winkel in Ho Chi Minh-stad, eigendom van Gay's, voor interieurontwerp, herenmode, bloemen en tuin.

THAI CONG is de eerste concept store in Vietnam, eigendom van de beroemde Gayseksuele Duits-Vietnamese interieurontwerper Thái Công (1,000 m²) heeft twee verdiepingen met bloemenwinkel, interieur, herenmode, lifestyle, gadgets, etc.

Thái Công en zijn knappe vriend Yves openden deze plek in juni 2015. De moeite waard om te bekijken als je in de stad bent. De THAIS CONG-restaurant serveert ook uitstekende zelfgemaakte gerechten voor ontbijt, lunch en diner.

Eigenschappen

restaurant, winkel

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

215 Nguyen Van Huong, Thao Dien District, Ho Chi Minh


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen Stemmen

Antonio De Torres is een luxe herenkleding- en lifestyle-merk, gemaakt en geboren in Vietnam. Gay-eigendom en Gayvriendelijk.

ADT richt zich op handgemaakte schoenen, maatpakken, overhemden en biedt een volledig assortiment confectiekleding voor de veeleisende klantenkring.

Eigenschappen

shop

Bijgewerkt: 21-nov-2019

42A1 Tran Quoc Thao St, Ward 7, District 3, Ho Chi Minh

weekdag: 09:30 - 20:00
weekend: 09:30 - 20:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.