Gay cruisen in de VS

Gay cruisen in de VS

Waar kun je harder spelen in de VS

Hier is onze gids voor enkele van Amerika's beste gay cruiseclubs en uitgaansgelegenheden voor volwassenen. We hebben de geschiedenis van Amerika's Gaybadhuizen. Dit artikel gaat over locaties die voldoen aan uw mannelijke behoeften. We zouden enkele locaties voor lesbische cruises toevoegen, maar op het moment van schrijven bestaat dit soort locaties niet echt.

Dit is geen artikel over gay cruisen in de klassieke zin (bosjes, toiletten). De locaties die we hebben gekozen zijn seks-positieve plekken waar je je remmingen in de garderobe kunt checken - samen met je jas. Amerika's gay cruise clubs zijn meestal te vinden in de grotere steden. Omdat de vastgoedprijzen in zoveel steden zijn gestegen, zul je een tekort aan goede Gay-duikbars met een cruisey-vibe vinden. Veel van die beroemde locaties waren uitverkocht. Dat gezegd hebbende, sommige hebben het overleefd en zijn de moeite van het bekijken waard. De Eagle-bars zijn het bekendste merk van gay-cruiseclubs in Amerika. Je vindt ze in veel steden.

Gaybars zijn glanzender en opener geworden naarmate Gayseksualiteit minder taboe is geworden. Norman Mailer dacht dat Gay's meer hetero dan hetero's waren toen hij in Provincetown woonde. Maar veel Gaymannen voelen zich nog steeds aangetrokken tot meer grensoverschrijdende vormen van plezier en dit zijn de bars die voor hen geschikt zijn. Houd gewoon een open geest, doe niets wat je niet wilt doen en vergeet je harnas niet.

Leerweek San Fran

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Slammer – Los Angeles

Slammer is een gay cruiseclub in LA. Het heeft glorieuze kamers, een buitenterras, hutten, een donkere kamer en een doolhof. Alle dingen die je zou verwachten te vinden in dit soort etablissement. Je kunt je kleding in de locker achterlaten als je naar binnen gaat, of je kunt iets oncomfortabels aantrekken.

Het hoofdgedeelte is gedimd verlicht en hier vind je het Glory Hole-gebied, privécabines en twee donkere kamers. De buitenruimte is voorzien van verwarming. Je vindt slingers verspreid over het doolhof. Altijd druk 's avonds laat in het weekend.

Jackhammer – Chicago

Jackhammer doet ook dienst als nachtclub met meerdere niveaus en gay cruiseclub. Het is erg gericht op entertainment voor volwassenen. Aangekondigd als "Chicago's Leather & Fetish Lounge", is het een goede plek om een ​​aantal van de meer avontuurlijke locals te ontmoeten. Er zijn regelmatig dragshows en thema-evenementen zoals Kink-It met Mickey Mirage. Je kunt naar "The Hole" gaan als je dat wilt - het is de mannenzone en je moet in je ondergoed zijn om daarheen te gaan. Draag liever mooi ondergoed!

Er is een leerwinkel naast de deur, dus je kunt wat nieuwe swag krijgen als je niet zeker weet wat je moet dragen. Jackhammer is een van de wildste avonden die je waarschijnlijk in Chicago zult hebben. Na middernacht wordt het drukker.

Eagle NYC

New York was niet alleen de meest opwindende stad van Amerika, maar ook ooit de meest louche stad van Amerika. Times Square was overspoeld met oplichters en uitgaansgelegenheden voor volwassenen. Door de jaren 90 werd New York voor meer glanzend en schoon. Helaas kun je nog steeds wat wilde tijden beleven in Eagle NYC, een klassieke en immer populaire gay cruiseclub.

De dresscode was vroeger veel strenger. Dat gezegd hebbende, moet je wat moeite doen: zelfs als dat betekent dat je je shirt moet uittrekken. Het dak is waarschijnlijk het leukste gedeelte. Aangezien dit NYC is, is de kans groot dat je een aantal grote eye-candy ziet.

Krachtpatser – San Francisco

Dit is de favoriete gay cruiseclub in Folsom Street (SOMA). Het heeft een lange en roemruchte geschiedenis als entertainmentlocatie voor volwassenen. Het gerucht gaat dat het gebouw vroeger een bordeel was. Begin jaren 70 werd het een gay-trefpunt.

Er zijn twee dansvloeren, een patio en zelfs de toiletten kunnen ordinair zijn. De drankjes zijn goedkoop volgens San Fran-normen. Verwacht opzwepende housemuziek. De achterkamer is zeker alleen voor mannen. Kijk op hun website voor informatie over de dresscode - deze verandert afhankelijk van het thema.

Eagle – Los Angeles

Dit is onderdeel van het beroemde merk Eagle-cruiseclub en is een populaire locatie op Santa Monica Blvd, in het hart van de Gayscene in LA. Deze bar laat je de kinky kant van de Eastside zien. Hier ontdek je de East Hollywood Gay Scene.

Eagle LA is niet een van de chiquere Gaybars in de stad, het is echter wel een van de meer ruige. Het interieur is donker, de muziek is luid en er zijn films voor volwassenen op de tv-schermen. Het is een old-school duikbar in een zeer gentrified stad. De Eagle-bars vieren de Tom of Finland-esthetiek, dus verwacht baarden en leer.

 


Gepubliceerd: 08-jun-2021 door Alex | Laatst bijgewerkt: 24-mei-2022
on: Gay Castro-districtGay ChicagoGay Los AngelesGay New York CityGay San Francisco


Rondleidingen en ervaringen in Chicago

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie van tours in Chicago van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.


Aanbevolen hotels in Chicago