Gay Cruise Clubs op Ibiza

Gay Cruise Clubs op Ibiza

La Muralla, de gay cruiseclub voor mannen op Ibiza, organiseert wekelijkse thema-evenementen met kledingvoorschriften. Dit is wat u moet weten.

UPDATE - Het management van La Muralla heeft nu aangekondigd dat de bar definitief gesloten is.

Gay Cruise Clubs op Ibiza

La Muralla - closed
Locatie Icoon

Sa Carrossa 3, Dalt Vila, Ibiza, Spanje

Toon op kaart
3.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 38 stemmen

Begin 2017 maakte het management bekend dat La Muralla niet GESLOTEN is blijvend 

La Muralla is de enige Gaycruiseclub in Ibiza-stad, met dresscodes en verschillende themafeesten. De bar is in de zomer (mei-september) en in oktober in het weekend elke avond van de week geopend.

Deze 'no attitude'-bar voor mannen rekent redelijke drankprijzen en hoewel er strikte kledingvoorschriften gelden, verwelkomt iedereen ongeacht leeftijd, grootte of uiterlijk. Toegangsprijs van 12€ is inclusief een drankje.

Gelegen binnen de wallen van Dalt Vila (ironisch genoeg, op slechts een steenworp afstand van het plaatselijke klooster). Gemakkelijk te vinden - loop de hoofdoprit van de stad op naar Dalt Vila. Eenmaal binnen draai je 180° en loop je de heuvel op met de wallen aan je linkerhand. La Muralla ligt aan het einde van deze straat aan de rechterkant.
Voordelen:
Alleen volwassenen
Bar
Cruise / Fetisj
Muziek

Laatst geupdate op: 21-mei-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.