Jakarta Gay Bars & Clubs

Jakarta Gay Bars & Clubs

Het Gay-uitgaansleven van Jakarta is zeer beperkt. Apollo is de populairste nachtclub en bar van de stad waar het in het weekend drukker wordt.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De grote Apollo-bar en nachtclub met een capaciteit van 500 heeft een podium, een dansvloer met een uitstekend geluids- en lichtsysteem, populair bij het LGBT-publiek.

Enkele van de meest getalenteerde lokale DJ's houden het feest gaande met hitparades, tribale en progressieve housemuziek. Verwacht de beste drag-shows en enkele van de heetste go-go-dansers.

De toegangsprijs is inclusief je eerste drankje. Speciale aanbiedingen voor cocktails en drankjes - Kijk op de website van Apollo voor meer informatie.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, karaoke, gratis wi-fi, livemuziek

Bijgewerkt: 21-nov-2019

U/G Bellagio Mall, Mega Kuningan, Jakarta


3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 103 stemmen Stemmen

Dit populaire Gayvriendelijke café en restaurant serveert een scala aan smakelijke gebakjes, speciale maaltijden en verschillende warme en koude dranken.

Er zijn verschillende vestigingen van Oh La La in Jakarta. Open voor ontbijt, lunch en diner. Wordt de meeste avonden van de week druk.

Eigenschappen

bar, muziek, café

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Bellagio Boutique Mall, Unit OG 1-2, Mega Kuningan Timur Kav E 4.3, Jakarta

weekdag: 07:30 - 02:00
weekend: 07:30 - 02:00 uur

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.