Kaohsiung Gay Sauna's

Kaohsiung Gay Sauna's

Als je zin hebt in wat stomend plezier, is Kaohsiung de thuisbasis van een paar Gaysauna's.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

同性恋 桑拿浴 室 高雄市 多 集中, 近 ​​高雄 站。

Sauna & massage spa voor mannen in Kaohsiung. King's faciliteiten omvatten een droge sauna, stoombad, jacuzzi, kluisjes, videolounge, café en restaurant, snelle WiFi.

Mannen van alle leeftijden zijn welkom. De spa op het terrein biedt professionele oliemassages, reflexologie, manicure en andere spa- en wellnessdiensten.

Eigenschappen

massage, sauna, stoombad, jacuzzi / warm zwembad, café, hutten, restaurant, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 21-nov-2019

B1, 489 Zhongshan 2nd Rd, Kaohsiung


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

gemeld GESLOTEN.

Kaohsiung's langstlopende Gaysauna (sinds 1997). Grote faciliteiten op 5 verdiepingen, waaronder kluisjes, fitnessruimte, bubbelbad, douche, stoombad, lounge, karaoke, cabines, massageruimte, dakterras in de open lucht met ligstoelen.

Station is populair bij lokale jongens van verschillende soorten en leeftijden. Gelegen op korte loopafstand van het centraal station van Kaohsiung en op 15-20 minuten lopen van de avondmarkt van Liuhe.高雄市 三民 區 南華 226 號

Bijgewerkt: 21-nov-2019

226 Nanhua Rd, Sanmin District, Kaohsiung


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.