Koh Samet · Gayscene

Koh Samet · Gayscene

Silver Sand Bar is het middelpunt van het gay-nachtleven op Koh Samet. In vakantieweekenden trekt het gebied rond Ao Phai en Ao Tubtim een ​​groot Gay publiek.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire openluchtbar en restaurant met dansvloer, gelegen op Silver Sand Hotel op het strand van Ao Phai. Deze plaats wordt beschouwd als de onofficiële Gaybar van Koh Samet.

Silver Sand wordt rond middernacht druk en trekt een gemengd publiek, met meer Gayseksuele klanten uit Bangkok in het weekend en op feestdagen.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, restaurant

Bijgewerkt: 17 februari 2020

Silver Sand Hotel, 92 Moo 4, Ao Phai, Koh Samet


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Gaymannen zijn overal op Koh Samet te zien, maar Ao Tubtim is vooral populair bij Gayseksuele bezoekers, van wie velen Tubtim Resort, een van de oudste resorts op het eiland.

Tubtim ligt naast Ao Phai, is wat rustiger en heeft een klein, afgelegen strand. Naast zonnebaden en zwemmen vinden hier in de late namiddag / avond gay beachvolleybalwedstrijden plaats.

Het restaurant van Tubtim Resort is een Gay-populaire ontmoetingsplaats, met een zitgedeelte in de openlucht direct aan het strand, en serveert een groot menu met Thaise en internationale gerechten.

Tijdens het hoogseizoen is het strand extra druk met gay cruisen / buitenactiviteiten in het donker.

Eigenschappen

restaurant, massage, strand

Bijgewerkt: 18-nov-2019

about 200 metres from Ao Phai, Koh Samet


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.