Liberec Gaybars

Liberec Gaybars

Liberec is een kleine stad in de Tsjechische Republiek - het had ooit een grote textielindustrie. Het heeft een kleine Gayscene.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Pink Bunny is de enige Gaybar in Liberec en het is de moeite van het bekijken waard. Het is alleen geopend in het weekend en tijdens het nieuwe jaar. Misschien zie je go-go-dansers met roze konijnenoren die rondhuppelen. Het is gelegen in het centrum van de stad. Hetero mensen zijn ook welkom. Contactloze betalingen worden geaccepteerd.

De drankjes zijn zeer betaalbaar, dus controleer jezelf voordat je jezelf kapot maakt.

Features

bar, muziek

Bijgewerkt: 14-okt-2019

Mariánská, 460 01 Liberec-Staré Město, Liberec

Weekdag: Gesloten
Weekend: vr: 9:4-9:12 za: XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.