Gaystranden van Miami

Gaystranden van Miami

We hebben een lijst gemaakt met de beste Gaystranden langs de kustlijn van Miami. Naaktheid is technisch niet legaal in Florida, maar we hebben de uitzondering gevonden.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

12th Street Beach is het beroemdste Gaystrand van Miami en maakt deel uit van de hoofdstrook van het beroemde South Beach. Je vindt het waar 12th Street en Ocean Drive samenkomen. Er zijn overal op het strand regenboogvlaggen, dus je kunt het niet missen. Het is een hardop en trots Gaystrand in het hart van Miami - met enkele van Florida's beste en meest shirtloze mannen. Het is the place to be tijdens Miami Pride.

Als u wilt parkeren, vindt u een garage op 13th and Collins. Er zijn ook parkeerplaatsen langs Ocean Drive tussen 5th en 15th Streets, hoewel het hier vaak vrij moeilijk is om een ​​parkeerplaats te vinden.

Bijgewerkt: 15-sep-2020

1200 Ocean , Miami


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Haulover Park is Florida's enige legale strand waar kleding optioneel is, en het is een hotspot voor LGBT-strandgangers om te ontspannen en rond te hangen (als je begrijpt wat we bedoelen).

De Gaybuurt bevindt zich op Tower #15, 16, 17. Je kunt naar de parkeerplaats rijden bij Collins Ave 15493. Het is een geweldig strand, vol hete en vaak ontklede jongens - zowel de lokale bevolking als toeristen.

De meest noordelijke rand is waar Gay-zonaanbidders vaak worden gevonden, maar pas op! Hoewel het legaal is om naakt te zijn, is seksueel gedrag strikt in strijd met de regels en kan het je in een lastige situatie brengen.

Er zijn verhuurlocaties voor parasols en ligbedden op het strand, evenals kraampjes met eten en drinken om je dorst te lessen, en vertrouw ons dat je dorst zult hebben.

Leuk weetje: Haulover Park had vroeger het Guinness World Record voor de meeste mensen met skinny-dipping (foto)!

Bijgewerkt: 01-jun-2021

Lifeguard huts #12-#16, 10800 Collins Ave, Miami


4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.