Gaybars in Montpellier

Gaybars in Montpellier

Zin in een avondje uit met de jongens? Bekijk de Gaybars van Montpellier.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  Karaoke

Moderne Gaybar in het hart van Montpellier. De stijlvolle inrichting met oude stenen muren en buitenterras maken Le Coxx tot een populaire ontmoetingsplaats voor Gaymannen.

De goed gevulde bar, geserveerd door vriendelijk personeel, is ook een hit. Elke maand worden er evenementen gehouden, inclusief de tweemaandelijkse karaoke-avond. Evenementdetails zijn te vinden op hun website.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 10-sep-2021

5 rue Jules Latreilhe, Montpellier

Weekdag: 18:00 - 01:00
Weekend: 18:00 - 01:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 70 stemmen Stemmen

Ontspannen café-bar in het centrum van Montpellier, populair bij LGBT-klanten en 's avonds een jonger publiek.

Geweldig menu met eten en drinken, allemaal ter plaatse gekookt en bereid. We houden van het eetgedeelte buiten, de ideale plek om in de zomer te zonnebaden (en mensen te kijken).

Functies

bar, muziek, café, restaurant, zonneterras

Bijgewerkt: 10-sep-2021

5, Place du Marché-aux-Fleurs, Montpellier

Weekdag: 09:00 - 01:00
Weekend: za 10:00 - 01:00; zo 11:00 - 01:00

1.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.