Gay Bars & Clubs in Nagoya

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Langlopend dansfeest voor LGBTQ's en vrienden in Nagoya. De METRO Club wordt gewoonlijk gehouden op de 2e zaterdag van elke maand in het hart van de stad, bij CLUB LOVERS: z nabij Toyoko Inn Sakae Nagoya.

De club zit altijd vol met een fantastisch, vriendelijk eclectisch publiek. De deuren gaan om 10 uur open en het feest gaat door tot 5 uur of 6 uur. Voor ¥ 2500 krijg je 2 gratis drankjes, disco, dragshows en heel veel liefde.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, cabaretvoorstelling

Bijgewerkt: 21-nov-2019

2−22−22 Higashisakura, Saka-ku, Nagoya


weekend: 2e zaterdag van de maand

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.