Gaybars in Ostrava

Gaybars in Ostrava

Ostrava is de op twee na grootste stad van Tsjechië. Het ligt dicht bij de Slowaakse en Poolse grens. Het heeft een grotere Gayscene dan je misschien denkt en het begint meer toeristen aan te trekken.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Klub Fiesta is de langstlopende Gayclub in Strava. Het organiseert regelmatig drag-shows en liveshows. Het bestaat al meer dan dertig jaar en het is een soort instelling. Ze organiseren af ​​en toe clubavonden voor mannen. Op zaterdag kan het behoorlijk druk worden.

Functies

bar, club, slepen, muziek

Bijgewerkt: 14-okt-2019

Smetanovo nám. 7, 702 00, Ostrava

Weekdag: wo-donder: 7:2-XNUMX:XNUMX
Weekend: vr-za: 8:4-XNUMX:XNUMX

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Relaxte Gaybar in het centrum van Ostrava. Het is de hele week geopend van de vroege avond tot de vroege uurtjes, behalve op zondag. Het wordt meestal bezocht door de lokale bevolking. Het ligt dicht bij Stodolní in de straat Nádražní.

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 14-okt-2019

Nádražní 385/34, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava

Weekdag: ma-do: 5 - 5 uur
Weekend: vr-za: 7:7-XNUMX:XNUMX zo: gesloten

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Rio Bar is een stijlvolle locatie die een divers publiek trekt, zowel Gay's als hetero. Het heeft een ruime zithoek in de buitenlucht. Een van de meer levendige bars in Ostrava, het is zeker de moeite van het bekijken waard. Het is elke dag van de week geopend van 7 uur tot laat.

Functies

bar

Bijgewerkt: 14-okt-2019

Poděbradova 23, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava

Weekdag: ma-dins: 7 uur - 1 uur wo: 7 uur - 3 uur do: 7 uur - 1 uur vr: 7 uur - 6 uur
Weekend: za: 7:5 - 7:1 zo: XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Golden Age is een Gaybar en café in Ostrava. Je kunt even langs komen voor een maaltijd. Er zijn ook regelmatig evenementen, waaronder de berenweek. Kijk op hun Facebook voor meer informatie over aankomende evenementen. Het is zeven dagen per week geopend.

Functies

bar, café

Bijgewerkt: 14-okt-2019

Škroupova 1114/4, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia,

Weekdag: ma-do: 5 - 12 uur
Weekend: vr: 5 uur - 4 uur za: 7 uur - 4 uur zo: 7 uur - 12 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.