Gay groepsreis: Australië en Mardi Gras

Gay Group Trip:

Australia and Mardi Gras

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Bezoek de verbluffende Urulu / Ayers Rock en het bruisende Sydney tijdens deze Gaygroepreis naar Australië. Met gelijkgestemde medereizigers beleef je de opwinding van Australië terwijl je onderweg verblijft in luxe accommodaties. Tijdens deze gay groepsreis verken je de Outback, Fort Douglas en de iconische Urulu / Ayers Rock en Sydney.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Australië en Mardi Gras
Gay groepsreis: Australië en Mardi Gras
Gay groepsreis: Australië en Mardi Gras
Gay groepsreis: Australië en Mardi Gras
Gay groepsreis: Australië en Mardi Gras

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1: Sydney
Je gay groepsreis naar Australië begint in het historische Sydney, waar je wordt opgewacht en vervoerd door een vertegenwoordiger van de tour. Hier verblijf je in luxe accommodatie aan het schitterende Bondi Beach. Deze middag is ter vrije besteding, zodat u kunt ontspannen na een lange dag reizen.
Gay groepsreis naar Australië en Mardi Gras
Dag 2: The Outback
Geniet van een stevig ontbijt voordat we naar Uluru vliegen. Oorspronkelijk heette het gewoon Uluru, Uluru / Ayers Rock is een iconisch monument waarvan we getuige zullen zijn bij onze aankomst. Samen met rondleidingen door de outback, waarin de geschiedenis en cultuur van het landschap wordt beschreven.
uit
Dag 3: Uluru
We beginnen vroeg en zullen getuige zijn van de zonsopgang boven Urulu vanuit een geweldig uitzichtpunt.

Na een picknick in de outback stoppen we bij de Mutitjulu drinkplaats, maken een rondvlucht over de Urluru en genieten van een "Nacht in het veld van licht".
steen-737093_960_720
Dag 4: Port Douglas
Vandaag gaan we naar de 0roostelijke kustlijn, waar we de komende vier nachten zullen verblijven. Tijdens je verblijf heb je de kans om begeleide natuurwandelingen langs het strand of door het bos te maken, sterren te kijken naar het observatorium, vogels te kijken en een hele reeks andere activiteiten.
wolk-2316580_960_720
Dag 5: Mackay Coral Cay
Vandaag verkennen we de prachtige kusten van 0rtheastern Australia. We vertrekken vroeg vanuit de jachthaven en zeilen en s0rkelen over de Coral Cays van Mackay en de Undine Reefs.

Als s0rkellen niet jouw ding is, maak dan een tochtje op een boot met glazen bodem of loop over de hemelswitte zandstranden van Mackay Coral Cay.
daintree-4337397_960_720
Dag 6: Daintree Rainforest
Vandaag gaan we naar Cooya Beach, een traditioneel visgebied van de Kuku Yalanji-bevolking. Nadat we van de bezienswaardigheden hebben genoten, gaan we naar Mossman Gorge, waar we worden verwelkomd met een traditionele 'rookceremonie van de Aboriginals'.
poort-douglas-970982_960_720
Dag 7: Vrije tijd
Vandaag genieten we van onze laatste dag in de Australische natuur voordat we teruggaan naar Sydney. Of u nu gaat wandelen door de bosbouw of tot rust komt bij het zwembad, u kunt deze dag doen wat u wilt.
Gay groepsreis naar Australië en Mardi Gras
Dag 8: Sydney
Vandaag komen we aan in Sydney. Voorafgaand aan het Mardi Gras-weekend heb je de dag om te vieren en vertrouwd te raken met de stad.
Gay groepsreis naar Australië en Mardi Gras
Dag 9: Sydney
Dierenliefhebbers kunnen zich verheugen op de activiteiten van vandaag, want je gaat deelnemen aan een safari in de lucht in een kabelbaan. Keer terug naar de grond voor een rondleiding van een uur door de Taronga Zoo.

De laatste stop op je tour vandaag is het Sydney Opera House, waar je naar binnen gaat en getuige bent van de buitengewone architectuur van de locatie. Geniet later van een heerlijke lunch in de Opera Kitchen.
Gay groepsreis naar Australië en Mardi Gras
Dag 10: Sydney
We beginnen onze dag met een korte trip naar The Rocks, een klein koloniaal stadje net onder de Sydney Harbour Bridge. We nemen een aboriginal gids rond The Rocks, die de aboriginal geschiedenis van de haven beschrijft.

We zullen de rest van de dag doorbrengen met genieten van de feesten van Sydney's Mardi Gras festival. Wij kunnen helpen, of je kunt doen wat je wilt op dit immens populaire Gay- en lesbiennefeest in de hele stad!
Gay groepsreis naar Australië en Mardi Gras
Dag 11: Sydney
Vandaag krijg je de kans om te ontspannen na 1terday festiviteiten. Er zijn optionele excursies, zoals de Sydney Harbour Bridge Climb, voor wie op zoek is naar spanning na Mardi Gras!
Gay groepsreis naar Australië en Mardi Gras
Dag 12: Vertrek
Na het ontbijt zorgen wij voor een transfer voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag