Gay groepsreis: fietstocht Colours Of Burgundy

Gay Group Trip:

Colours Of Burgundy Biking Tour

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Houd je van fietsen en van Frankrijk? Dan is dit de reis voor jou! Verken de schilderachtige Bourgondische regio met een groep fietsers tijdens dit Gallische avontuur. Langs kleine dorpjes, kastelen, kerken en Romeinse ruïnes. Je krijgt zelfs de kans om te genieten van een wijnproeverij - het is tenslotte Frankrijk. 

Deze fietsbeleving op maat biedt een fietsroute langs de verharde wegen met prachtige vergezichten; of een moeilijkere route over het onverharde wandelpad door het bos. Dit belooft een ongelooflijke culturele ervaring te worden die je nooit zult vergeten! 

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: fietstocht Colours Of Burgundy
Gay groepsreis: fietstocht Colours Of Burgundy
Gay groepsreis: fietstocht Colours Of Burgundy
Gay groepsreis: fietstocht Colours Of Burgundy
Gay groepsreis: fietstocht Colours Of Burgundy

Uitsplitsing van groepsreizen

Frankrijk
Dag 1: Beaune
Om uw reis in Beaune te beginnen, wordt u op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar uw hotel gebracht. Wie vroeg arriveert, kan in de namiddag genieten van een wandeling langs de middeleeuwse muren van de stad. 's Avonds geniet je van een diner in een historische locatie en maak je kennis met je medefietsers. 
KLEUREN van BOURGONDIË
Dag 2: Beaune naar Chateauneuf
Op de tweede dag begint je fietsavontuur. We gaan richting Chateauneuf en passeren Pommard - een schilderachtig dorpje dat bekend staat om zijn goede rode wijn - en Savigny-lès-Beaune, waar u een historisch kasteel vindt.

Deze fietsbelevenis op maat biedt een fietsroute langs de verharde wegen met mooie uitzichten of een hardere route langs het onverharde wandelpad door het bos. Hoe dan ook, je kunt de ruïnes van de middeleeuwse abdij van St. Marguerite bewonderen en genieten van een picknick.
Frankrijk
Dag 3: Chateauneuf naar Semur-En-Auxios
Op de derde dag vertrek je vanaf het kasteel van Semur-en-Axios naar het Bourgondische kanaal, over kleine en smalle wegen. We komen langs graanvelden en kleine stadjes bereiken uiteindelijk Equilly.

Hier geniet je van een picknick en ga je verder naar de oevers van Lac de Pont, waar je een duik kunt nemen en kunt afkoelen in de zon. Hierna ga je verder naar Semur-en-Auxios, een middeleeuwse stad gebouwd op kliffen bij de rivier de Armancon. De rest van de dag is ter vrije besteding. 
Frankrijk
Dag 4: Semur-En-Auxios
Er zijn twee fietstochten om uit te kiezen. Een daarvan neemt je mee op een reis van 35 mijl naar een 12e-eeuws klooster omgeven door uitgestrekte gebieden. De andere brengt je naar de basiliek van St. Madeleine. U kunt ook kiezen uit een wandeltocht langs de kustlijn of de dag in uw eigen tempo doorbrengen en ontspannen.

In de namiddag kunt u genieten van een wijnproeverij van de beste druiven uit de regio.
Frankrijk
Dag 5: Semur-En-Auxios naar Seine L'Abbye
Dit zal de kortste maar ook de meest uitdagende rit zijn terwijl je de vele uitgestrekte heuvels van de valleien berijdt. Richting Flevigny kom je een middeleeuws stadje tegen en de overblijfselen van een 17e-eeuwse abdij. De omgeving ziet er misschien bekend uit, aangezien veel van de film 'Chocolat' hier is opgenomen. 

Van daaruit ga je naar Hauteroche, een traditionele oude stad, en naar St. Seine l'Abbaye, waar je langs Romeinse ruïnes en het begin van de rivier de Seine komt. 
Frankrijk
Dag 6: St. Seine L'Abbaye naar Gevrey-Chambertin
Op de zesde dag passeer je het historische dorp Malain, dat een geweldig uitzicht biedt op de valleien. Je fietst verder naar de stad Gevrey-Chambertin en passeert pittoreske canyonlanden. In de namiddag geniet je van een rondleiding door het kasteel en heb je tijd om te genieten van de geweldige rode wijnen uit de regio. 
Frankrijk
Dag 7: Gevrey-Chambertin naar Beaune
Op de zevende dag keert u terug naar Beaune. Onderweg kom je enkele wijnproducerende steden tegen, zoals Hambolle-Musigny, Vosne-Romanee en Nuits St. George. Terug in Beaune heb je tijd om nog wat rond te kijken of fiets je verder naar het kasteel van La Rochepot.
Bourgondische wijn
Dag 8: Vertrek
U wordt bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. 
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag