Gay Groepsreis: Cultureel Kroatië

Gay Group Trip:

Cultural Croatia

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga met ons mee op verkenning van een van de mooiste landen van Europa. Deze gay groepsreis naar Kroatië geeft je de kans om middeleeuwse kastelen, weelderige eilanden en historische steden te ervaren. Geniet van het beste van Gay-Kroatië met gelijkgestemde reizigers.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Cultureel Kroatië
Gay Groepsreis: Cultureel Kroatië
Gay Groepsreis: Cultureel Kroatië
Gay Groepsreis: Cultureel Kroatië
Gay Groepsreis: Cultureel Kroatië

Uitsplitsing van groepsreizen

city-3335667_1920
Dag 1: Zagreb
Aangekomen in de hoofdstad van Kroatië, ga je naar het hotel voordat je de rest van de groep en je gids ontmoet. In Zagreb logeer je in het oudste hotel van de stad, gelegen in het centrum.
kroatië-2900001_1920
Dag 2, 3 en 4 - Nationaal park Plitvice en Zadar
Nadat u zich in Zagreb heeft gevestigd, waagt u zich richting Plitvice National Park, dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. De beroemde attractie heeft serene meren en prachtige watervallen. Na rondgeleid te zijn door een lokale gids, gaan we verder naar de kustplaats Zadar. Zadar staat bekend om zijn oude Romeinse ruïnes en herbergt indrukwekkende kerken en tal van cafés.
stad-955197_1920
Dag 5, 6 en 7: Hvar
Na een korte tocht met de veerboot vanuit Zadar land je op het pittoreske eiland Hvar. Proef het eilandleven in deze kustplaats, bekend als Stari Grad. Hier heb je de kans om te loungen op enkele van de mooiste stranden van Kroatië en te genieten van het blauwe water.
dubrovnik-3116414_1920 (1)
Dag 8, 9 en 10: Dubrovnik
Als je eenmaal hebt genoten van wat ontspanning in Hvar, reizen we naar de beroemdste plek in Kroatië - Dubrovnik. De thuisbasis van een iconische ommuurde stad, je zult de oude architectuur en geplaveide straten verkennen. Wederom is het een kuststad, uitgerust met een schilderachtig stuk strand.
zagreb-2133033_1920
Dag 11 en 12: Zagreb
Om je Gaygroepsreis af te sluiten, keren we terug naar Zagreb voor een laatste nacht als groep. Breng de dag op uw gemak door, ontspan of verken de hoofdstad verder.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag