Groepsreis voor Gay's: fietsen over de Camino de Santiago in Spanje

Gay Group Trip:

Cycling Spain's Camino de Santiago

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Deze groepsreis laat je de landschappen en geschiedenis van Noord-Spanje zien. Je fietst door de bergachtige streken van Leon en Santiago en verkent middeleeuwse kastelen en de laatste buitenpost van de Moorse cultuur.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Groepsreis voor Gay's: fietsen over de Camino de Santiago in Spanje
Groepsreis voor Gay's: fietsen over de Camino de Santiago in Spanje
Groepsreis voor Gay's: fietsen over de Camino de Santiago in Spanje
Groepsreis voor Gay's: fietsen over de Camino de Santiago in Spanje
Groepsreis voor Gay's: fietsen over de Camino de Santiago in Spanje

Uitsplitsing van groepsreizen

Spanje
Dag 1: Leon
Je wordt op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar je hotel gebracht waar je je medefietsers kunt ontmoeten. Hier doe je een bikefitting en geniet je van een welkomstdiner met de groep.
Astorga
Dag 2: Leon naar Astorga
Op de tweede dag begeef je je naar de regio La Maragateria waar de mysterieuze Maragatos wonen - ze zijn blijkbaar de laatste Moren van Spanje. Je fietst verder naar Astorga waar je een 15e-eeuwse kathedraal en neogotische architectuur tegenkomt. Je kunt ook het Museo del Chocolate bezoeken en leren over de geschiedenis van chocolade in de regio, en misschien zelfs wat eten. 
Spanje
Dag 3: Astorga naar Cacabelos
Na een stevig ontbijt fiets je naar een traditioneel Maragataans dorp en leer je meer over de geschiedenis van de inwoners en hun cultuur. Op weg naar 'El Cruz de Ferro', een ijzeren kruis omringd door een hoop stenen, fiets je langs de Montes de León en alle kleine gehuchten. Uiteindelijk kom je aan in het middeleeuwse stadje Cacabelos, dat bekend staat om zijn wijnproductie en indrukwekkende kasteel. 
Spanje
Dag 4: Cacabelos naar Cebreiro
Op de vierde dag fietst u naar de regio Galicië en het schilderachtige kleine gehucht Cebreiro. Hier zie je de stenen huizen met rieten daken genaamd 'Pallozas', bekend om zijn roomkaas en ook als een plaats van 'wonderen'. 's Avonds geniet je van een diner met de groep en een show achteraf.
Spanje
Dag 5: Cebreiro naar Portomarin
Je fietst door de regio Galicië en ontmoet de lokale bevolking die nog steeds de Gallego-taal spreekt die ouder is dan Spaans en Portugees. Het platteland en de cultuur zijn zeer intrigerend en doordrenkt van fantasie, religie en bijgeloof. Vanaf hier fiets je richting het klooster van Samos, een van de oudste kloosters van heel Spanje, en naar Portomarin hoog boven de rivier de Miño. 's Avonds staat er een traditioneel Paella-diner op je te wachten.
Spanje
Dag 6: Portomarin naar het land van Galicië
Op de zesde dag fiets je door meer van de regio Galicië. De dorpen in de regio gebruiken nog steeds primitieve gereedschappen en oude technieken vanwege hun gebrek aan ontwikkeling, en dit is een spektakel om te zien. Je fietst door de schilderachtige landschappen tot je een typisch Galicisch landhuis bereikt, waar je zult overnachten. 
Spanje
Dag 7: Galicië land naar Santiago
Vandaag is de fietstocht korter zodat je meer tijd hebt om Santiago te verkennen. De reis neemt je mee rond de stad Labacolla, een oud pelgrimsroute, en naar Santiago. In Santiago bezoekt u het bedevaartsoord Portico de Gloria, de Boom van Jesse en juwelen die dateren uit de Middeleeuwen. Het resterende deel van de dag laten uw gidsen u de bezienswaardigheden van Santiago zien. 's Avonds geniet u met de groep van een afscheidsdiner.
Spanje
Dag 8: Vertrek
Op de laatste dag word je naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag