Gay groepsreis: riviercruise op de Donau

Gay Group Trip:

Danube River Cruise

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar gay Boedapest met deze spannende groepsreis. Vaar met mede-LHBT-reizigers over de rivier de Donau van Boedapest naar Boekarest. Ervaar de cultuur van Oost-Europa in stijl op een luxe boot en reis aan wal om alle geschiedenis die de regio te bieden heeft in je op te nemen.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: riviercruise op de Donau
Gay groepsreis: riviercruise op de Donau
Gay groepsreis: riviercruise op de Donau
Gay groepsreis: riviercruise op de Donau
Gay groepsreis: riviercruise op de Donau

Uitsplitsing van groepsreizen

boedapest-495752_1920
Dagen 1 en 2: Boedapest
Deze ochtend kunt u op uw gemak Boedapest verkennen totdat uw kamer klaar is. Later heb je de kans om je te settelen in je kamer voordat je je medegasten ontmoet op een welkomstreceptie, waarna we dineren aan boord van de Amadeus Queen. De volgende dag zullen we Boedapest verder verkennen. Geniet van historische rondleidingen door de Burcht van Boeda, het Vissersbastion, het Koninklijk Paleis en de Sint-Stefanusbasiliek. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een (optionele) excursie waarbij we Esztergom en Szentendre bezoeken. Vanavond dineren we aan boord voordat we langs de waterkant van de stad varen.
schuiten-742485_1920
Dag 3: Mohacs en Vukovar
Vandaag kunt u deelnemen aan een excursie naar Vukovar en het natuurpark Kopacki Rit. Bij Kopacki Rit vindt een boottocht plaats zodat u de omgeving ten volle kunt waarderen. Bezoek later een klein vissersdorpje dat werd gesticht in de 13e eeuw. Hier heb je een kort gesprek over vistechnieken, proef je wat lokale wijn en proef je producten uit de oostelijke regio van Kroatië. Wandel door Vukovar voordat u vanavond aan boord gaat.
belgrado-3421460_1920
Dag 4: Belgrado
Onze volgende bestemming is Belgrado, de hoofdstad van Servië en een van de oudste steden van Europa. Neem de stad in je op met een rondleiding die je naar het fort Kalemegdan brengt, dat bekend staat om zijn adembenemende uitzichten. Later bezoeken we het Nationaal Museum, het Parlement, het Terazje-plein, het paleis van prinses Ljubica en de St. Sava-kathedraal. Neem een ​​korte verfrissing in Hotel Majestic voordat we verder gaan naar het voetgangersgebied, bekend om zijn winkels en kunstgalerijen.
donau-2710113_1920
Dag 5: IJzeren poorten
Ontspan aan boord terwijl we verder varen over de Donau. Bekijk de indrukwekkende Iron Gates, een smalle kloof tussen de Karpaten en de Balkan.
architectuur-3339667_1920
Dag 6: Svistov
Vandaag reizen we met de bus richting Veliko Tar0vo, gelegen aan de oevers van de Yantra rivier, Bulgarije. Kijk uit naar het historische fort Tsarevets, waar 22 tsaren geschiedenis schreven in het tweede Bulgaarse rijk. Bezoek later de 13e-eeuwse kerk St. Peter en Paul, die sinds de middeleeuwen authentiek is onderhouden.
roemenië-2507336_1920
Dag 7: Donaudelta en St. George Village
Deze ochtend varen we over de Sfantu Gheorghe, een van de drie hoofdkanalen van de Donaudelta. Het afgelegen dorp St. George's is bezaaid met traditionele huisjes met rieten daken. Als we St. George bereiken, bereiden we ons voor op de Delta Safari-bootexcursie, die u naar de smalle kanalen van de Donaudelta brengt. Hier zie je pelikanen, kokmeeuwen en reigers.
peles-kasteel-818943_1920
Dag 8: Harsova en Boekarest
Bereid je voor om van boord te gaan, want vandaag reizen we naar Constanta, de grootste zeehaven van Roemenië aan de Zwarte Zee. Als we naar het Archeologisch Museum reizen, kijk dan uit naar enkele van de meest interessante bezienswaardigheden van de stad. Bij aankomst toeren we te voet door de oude stad, waarbij we het standbeeld van Ovidius Publius Naso en het Romeinse bouwwerkmozaïek bezoeken. Bewonder later de grote moskee en de St. Peter en St. Paul-kathedraal. Geniet deze middag van een lunch aan zee voordat we verder gaan naar Boekarest.
roemeens-orthodox-1335715_1920
Dag 9: Boekarest
Geniet van het ontbijt in het hotel, waarna we op een pa0ramische tour door Boekarest gaan om de hoogtepunten van de stad te bekijken. Verken de eclectische architectuur van de stad en breng een bezoek aan het Volkspaleis.
peles-kasteel-818943_1920
Dag 10: Boekarest
Vandaag markeert het einde van onze gay groepsreis samen. Transfer naar de Henris Coanda International Airport en bereid u voor op uw vlucht naar huis.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag