Gay groepsreis: luxe Moskou en Sint-Petersburg

Gay Group Trip:

Deluxe Moscow And St. Petersburg

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Tijdens deze begeleide Gaygroepsreis kun je alle ongelooflijke bezienswaardigheden van Rusland veilig verwachten. Met een verblijf in zowel Moskou als St. Petersburg, zie je het Kremlin, het Rode Plein en de Poesjkin, om er maar een paar te noemen - evenals de ongelooflijke geschiedenis en architectuur in St. Petersburg. 

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: luxe Moskou en Sint-Petersburg
Gay groepsreis: luxe Moskou en Sint-Petersburg
Gay groepsreis: luxe Moskou en Sint-Petersburg
Gay groepsreis: luxe Moskou en Sint-Petersburg
Gay groepsreis: luxe Moskou en Sint-Petersburg

Uitsplitsing van groepsreizen

Moskou
Dag 1: Moskou
Bij aankomst in Rusland wordt u op de luchthaven verwelkomd door een van onze lokale vertegenwoordigers en per privébus naar uw hotel gebracht. Ze helpen u ook bij al uw incheckprocedures. 'S Avonds geniet je van een welkomstdiner in het luxe restaurant Bolshoi.
Moskou, Kremlin, Rusland
Dag 2: Moskou
Vandaag begin je aan je rondleiding door Rusland! Beginnend op het Rode Plein, een populaire plek om te bezoeken in Moskou, dat het Kremlin scheidt van de historische wijk.

Hier kom je beroemde bezienswaardigheden tegen, zoals de kathedraal van Christus de Verlosser, de Sint-Basiliuskathedraal, het graf van Lenin en het Ovodevichy-klooster en de begraafplaats.

Later maak je kennis met de metro van Moskou en de Tretjakovgalerij, waar enkele van de meest bewonderde kunstwerken van Rusland te vinden zijn. 
Moskou
Dag 3: Moskou
Op de derde dag maak je een volledige rondleiding door het Kremlin en de Staatsarsenaal - het oudste museum in Rusland.

Van daaruit bezoekt u ook het State Diamond Fund, dat de Russische staatsjuwelen bevat, die naar schatting $ 7 miljard waard zijn. De tour omvat ook een bezoek aan het 65 meter lange ondergrondse Koude Oorlogsmuseum. 's Avonds geniet je van een groepsdiner in Café Pushkin om de dag af te sluiten.
Sint-Petersburg
Dag 4: Moskou naar Sint-Petersburg
Na een ontspannen ochtend neem je een privétransfer naar het treinstation. Vanaf daar neem je de hogesnelheidstrein Sapsan naar Sint-Petersburg, waar een vertegenwoordiger van de tour je zal ontmoeten. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. 
Hermitage - Rusland
Dag 5: Sint-Petersburg
Vandaag ga je de veelgeprezen Hermitage verkennen. Het is het grootste museum voor kunst en cultuur ter wereld, met collecties die teruggaan tot het stenen tijdperk en verspreid over de zes prachtige gebouwen van het Winterpaleis. 
Poesjkin Rusland
Dag 6: Sint-Petersburg naar Poesjkin
Je gaat naar Sint-Petersburg om het magnifieke tsarendorp te zien, bekend als de Poesjkin. We hebben een rondleiding door het paleis georganiseerd, zowel binnen als buiten. Bereid je voor op de bladgoud- en spiegelkamers, evenals de omliggende aangelegde tuinen.

Daarnaast bezoekt u het Hermitage-paviljoen, het weelderige Alexanderpaleis (voormalig keizerlijk paleis) en het Pavlovsk-paleis, dat te midden van een schilderachtig park en groen ligt.  
Sint-Petersburg
Dag 7: Sint-Petersburg
Vandaag zie je Nevsky Prospect, Palace Square, het Winterpaleis, de Admiraliteit, Vasilevsky Island en de rustplaats van de tsaren en tsarina's. Maak je geen zorgen, je wordt gereden! 

Na je autorit van een dag beleef je de stad via het kanaal en beleef je het zogenaamde 'Venetië van de 0rde'. Je vaart tussen de tweeënveertig eilanden in de rivier de Neva terwijl je de bezienswaardigheden in je opneemt.

Na de lunch bezoek je het Yusupov-paleis, beroemd als de plaats waar de gekke heilige man Rasputin werd vermoord.
Rusland Peterhof
Dag 8: Sint-Petersburg naar Peterhof
Op de achtste dag word je naar Peterhof gereden, een paleis gebouwd in opdracht van Peter de Grote en het 'middelpunt' van zijn rijk. Hij werd geïnspireerd door de vorstelijke architectuur in Versailles en wilde iets dat net zo elegant en inspirerend was.

Hierna heeft u uw middag ter vrije besteding voordat u als groep weer bijeenkomt voor het speciale afscheidsdiner. 

 
Dag 9: Vertrek
U wordt opgehaald en naar het vliegveld gebracht, klaar om uw vlucht terug naar huis te nemen. 
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag