Gay groepsreis: Egypte langs de Nijl

Gay Group Trip:

Egypt Along the Nile

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Verken Gay-Egypte in stijl met deze magische cruise over de rivier de Nijl. Sluit je aan bij gelijkgestemde reizigers en ervaar de meest opwindende bezienswaardigheden van Egypte, waaronder de tempels van Karnak en Luxor en de Vallei der Koningen. Ontspan aan boord van het schip en breng de laatste twee nachten van deze gay groepsreis door in een luxe hotel in de hoofdstad van het land, Caïro.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Egypte langs de Nijl
Gay groepsreis: Egypte langs de Nijl
Gay groepsreis: Egypte langs de Nijl
Gay groepsreis: Egypte langs de Nijl
Gay groepsreis: Egypte langs de Nijl

Uitsplitsing van groepsreizen

Egypte-2133951_1920
Dagen 1 en 2: Gizeh en de piramides
Na aankomst op de luchthaven van Caïro wordt u naar het Mena House Hotel gebracht. Uitgerust met pittoreske tuinen, terrassen, goede restaurants en een prachtig uitzicht op de piramides, is het de perfecte plek om je gay groepsreis te beginnen. De volgende dag na het ontbijt bezoek je de piramides, Cheops, Chephren en Mycerinus, evenals de iconische Sfinx. U kunt zich ook verheugen op het zien van de zonneboot van koning Chephren en het betreden van de Valleitempel. Verwacht 's avonds spectaculaire uitzichten, terwijl je de Sound and Light-uitvoering in Gizeh bijwoont.
Egypte-3303370_1920
Dagen 3 en 4: Karnak-, Esna- en Edfu-tempels
Vanmorgen vliegen we naar Luxor, waar je de tempel van Karnak zult bezoeken, bekend als het grootste religieuze gebouw ter wereld. Nadat je wat sightseeing hebt gedaan, word je naar de haven gebracht om aan boord van de SS Karim te gaan. Hier begin je aan je cruise van 0 nachten over de rivier de Nijl. Alle maaltijden zijn inbegrepen zodra u aan boord bent. Ontspan op de boot terwijl je de uitgestrekte omgeving in je opneemt, voordat je stopt op verschillende iconische locaties.
Egypte-3088059_1920
Dag 5: Kom Ombo
Stap vanmorgen van boord om de Romeinse dubbele tempel te verkennen, gewijd aan Sobek en Haroeris. In de namiddag meren we aan in het betoverende stadje Aswan, waar we de komende twee dagen zullen verblijven. Mis de bazaar niet, waar u Nubische kruiden, handwerk en andere charmes vindt.
Egypte-3316778_1920
Dag 6: Aswan
Vandaag arriveer je op de Westelijke Jordaanoever op een traditionele Egyptische boot, een felucca genaamd. Bij aankomst spring je op een kameel en bezoek je het verlaten 6e-eeuwse Koptische klooster van Saint Simeon. Genesteld in de heuveltoppen, zal het uitzicht op de prachtige gouden woestijn u omringen. Nadat je wat bezienswaardigheden hebt bekeken, reizen we naar de Aswan Botanic Garden op Kitchener Island. De zonsondergang wordt doorgebracht op een kleine boot terwijl we het stuwmeer oversteken naar het tempeleiland Philae. Ervaar nog een geluids- en lichtshow voordat je terugkeert aan boord van het schip voor de nacht.
aswan-907347_1920
Dag 7: Aswan
Aangezien we een dag in Aswan blijven, heb je de keuze tussen een rondleiding door Aru Simbel of het verkennen van de Aswan-bazaar op je eigen gemak. De rondleiding omvat een vlucht van 30 minuten om de rotsgraven te bekijken. Als je de excursie hebt gekozen, keer je terug naar Abu Simbel om de Aswan High Dam te bezoeken. We bezoeken ook de unieke onvoltooide obelisk, voordat we terugkeren naar Luxor om te genieten van de voorzieningen van het schip. Sluit je aan bij je medereizigers voor een afternoon tea aan boord van het schip en geniet van het prachtige landschap terwijl we aangemeerd blijven in Kom Ombo.
de-nijl-2703647_1920
Dag 8: zeilen langs de Nijl
Vandaag zullen we grotendeels langs de Nijl zeilen. Pas op voor de suikerrietboerderijen, terwijl we de serene rivier afvaren. Als je wilt, maak dan van de gelegenheid gebruik om door een lokale Egyptische markt te slenteren voordat je terugkeert naar de haven van Luxor.
luxor-578692_1920
Dag 9: Western Thebe
Kijk uit naar meer bezienswaardigheden vandaag, want we beginnen bij de Tombs of 0bles; Ontdek de sierlijk versierde muren, die het dagelijkse leven in Egypte 3000 jaar geleden uitbeelden. Later zullen we de Vallei der Koningen verkennen, waar we graven zullen inspecteren, waaronder die van Toetanchamon. Tank na het bezoeken van bezienswaardigheden bij met een traditionele Egyptische lunch, voordat u vertrekt voor een reis naar het Ramesseum. Later keren we terug naar Luxor om de beroemde tempel te bezoeken.
Cairo
Dag 10: Luxor naar Caïro
Na het verlaten van de SS Karim wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Caïro, waar u zult verblijven.
Egypte-1826822_1920
Dagen 11 en 12: Caïro
Begin uw dag met een rondleiding door Caïro, inclusief een bezoek aan de albasten Mohammed Ali-moskee op de citadel. Later bezoek je het Gayer-Anderson House, het voormalige huis van de laatste pasja van Groot-Brittannië en de filmset voor 'The Spy Who Loved Me'. Verheug u op een rondleiding door het Egyptisch Museum later vandaag, waar u de juwelen van koning Toetanchamon zult vinden. Vanavond genieten u en uw medereizigers van een afscheidsdiner om uw laatste nacht in Egypte te vieren.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag