Gay groepsreis: Gay History Tour door Griekenland

Gay Group Trip:

Gay History Tour Of Greece

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ontdek de Gaygeschiedenis van Griekenland tijdens deze Gaygeschiedenistour door het land vol schatten. Van de liefdesverhalen van hetzelfde geslacht van Harmodius en Aristogeiton die als koppel door de Atheners werden gecrediteerd als degenen die de democratie stichtten.

Bezoek Athene en ontdek de beroemde tempels van de Akropolis voordat je dagtochten maakt naar andere ongelooflijke bezienswaardigheden van het vasteland, zoals een reis naar het zuiden naar de Peloponnesos. Je leert over het verhaal van Achilles en Patroclus - een centraal punt in de Gaygeschiedenis. Je bezoekt ook Delphi om het heiligdom te zien waar Antios, de minnaar van de Romeinse keizer Hadrianus, werd aanbeden. Je leert ook over Zeus en zijn vriend Ganymedes.

Daarna gaat het verder naar het prachtige eiland Mykoos in de Cycladen, dat bekend staat om zijn beroemde Gaystranden en Gay-uitgaansleven. Vanaf hier bezoek je Delos, een prachtig bewaard gebleven oude stad die toevallig ook de thuisbasis is van een opmerkelijke steeg met stenen fallussen.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Gay History Tour door Griekenland
Gay groepsreis: Gay History Tour door Griekenland
Gay groepsreis: Gay History Tour door Griekenland
Gay groepsreis: Gay History Tour door Griekenland
Gay groepsreis: Gay History Tour door Griekenland

Uitsplitsing van groepsreizen

Over uw gids
Deze rondleidingen worden geleid door de gewaardeerde professor Andrew Lear. Hij combineert zijn passie voor reizen met zijn uitstekende kennis van Gaygeschiedenis.

Met zowel een BA van Harvard als een Ph.D. van UCLA, heeft hij ook een alom geprezen boek over de liefde tussen mannen en mannen in de oude Griekse kunst gepubliceerd, evenals een aantal belangrijke wetenschappelijke artikelen op dit gebied.
Athene
Dag 1: Athene
Nadat je in Athene bent aangekomen, begin je met een wandeling door de stad. Krijg je eerste blik op de Akropolis, waar je prachtige tempels vindt in een dramatische omgeving.

Gaygeschiedenis in Athene is overal om je heen. Je ziet de Ilissos, de rivier waar Plato's dialogen Socrates zien praten over man-man liefde; het standbeeld van de flamboyante Lord Byron en de overblijfselen van de tempel gebouwd door de Romeinse keizer Hadrianus.

Professor Lear zal u begeleiden en vervolgens een lezing geven over de oude Griekse geschiedenis voordat u geniet van een welkomstmaaltijd met traditioneel Grieks eten in een restaurant op het dak met een prachtig uitzicht op de verlichte Akropolis.
athene-2110043_1920
Dag 2: Athene
Verken vandaag de Akropolis met een archeoloog die zijn geheimen zal delen. Je gaat naar de heuveltop om de ongelooflijke structuren te ontdekken voordat je het nieuwe museum aan de voet bezoekt.

Je gaat dan na de lunch verder naar het hart van de oude stad, waar je de Agora bezoekt, het centrale marktplein van de stad. Ga verder naar de belangrijkste begraafplaats van de stad - Kerameikos - waar Pericles zijn beroemde onsterfelijke begrafenisrede hield.
Peloponnesos
Dag 3: De Peloponnesos
Vandaag vertrekt u vanuit Athene voor een dagtocht om de bezienswaardigheden van de 0rthern Peloponnesos te verkennen, aan de overkant van de Golf van Korinthe.

Je stopt bij Nemea, de locatie van een van de vier grote atletiekcompetities van de oud-Griekse wereld. Hoewel minder bekend dan Olympia, is het van bijzonder belang vanwege de Gay-erotische graffiti van 0 jaar geleden die nog steeds de muren sieren.

Na de lunch bezoekt u de ruïnes van Mycene, het hart van de Ilias van Homerus. Je leert over Achilles en zijn mogelijke minnaar Patroclus.

Daarna gaat het naar 's werelds best bewaarde oude theater in het nabijgelegen Epidauros voordat je terugkeert naar Athene voor een vrije avond.
Athene-2455906_1920 (1)
Dag 4: Athene
Vandaag bezoekt u het Nationaal Archeologisch Museum met 's werelds grootste verzameling oude Griekse beeldhouwkunst.

Kom meer te weten over de specialiteit van professor Lear - Griekse vazen ​​- voor deze middag bent u vrij om de taverna's en winkels van de stad verder te verkennen.

Deze avond is er een optie om te genieten van een traditionele Griekse kookles met een gerenommeerde lokale chef-kok en daarna te proeven van uw resultaten.
Delphi
Dag 5: Delphi
Vandaag maak je nog een dagtocht om een ​​van de beroemdste locaties van Griekenland te bezoeken: Delphi.

Hier kwamen de oude Grieken om het orakel van Apollo te raadplegen. Deze uitgestrekte site zal je versteld doen staan ​​als je cultusbeelden ontdekt van Anti0us - de vergoddelijkte minnaar van keizer Hadrianus.

Op de terugweg naar Athene bezoek je een zelden geziene plek die rijk is aan Gaygeschiedenis: het leeuwenmonument van Chaironeia. Het werd gebouwd om een ​​krijgerseenheid te herdenken die uitsluitend uit koppels bestond.
mykonos-1635650_1920
Dag 6: Myko0s
Neem de veerboot over de Egeïsche Zee voor een prachtig uitzicht op de Griekse eilanden. Bereik tijdens de lunch de prachtige Myko0s waar je witgekalkte taverna's en het beroemde Gaystrand en nachtleven vindt.

Geniet van een avond met het verkennen van de schilderachtige steegjes en geplaveide straatjes van de stad Mykos.
Gay-Mykonos-Hotel-gids
Dag 7: Myko0s
Vanmorgen bezoek je het nabijgelegen eiland Delos - misschien wel de best bewaarde oude stad in Griekenland. Er zijn overblijfselen van grote huizen en tempels, evenals de beroemde steeg met fallusbeelden bij de tempel van Bacchus.
Mykonos
Dag 8: Myko0s
Vandaag ben je vrij om het eiland te verkennen. Wie samen met professor Lear naar het archeologisch museum wil, wordt getrakteerd op een vaas met een van de belangrijkste man-man-taferelen in de Griekse vaasschildering.

Vanavond kom je samen voor een diner met zeevruchten om afscheid te nemen van je nieuwe vrienden en van Griekenland en zijn ongelooflijke geschiedenis.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag