Gay groepsreis: historisch Italië

Gay Group Trip:

Historic Italy

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Deze gay-geschiedenistour door Italië behandelt de pracht van het oude Rome en zowel Florence als Napels. Het land is een schatkamer van artefacten en schilderijen die bezaaid zijn met Gaygeschiedenis. Veel van de beroemdste schilderijen van het land vieren de liefde van hetzelfde geslacht.

Je begint je reis in Florence, waar je het hart van de Renaissance zult zien. De periode had een enorme focus op liefde voor hetzelfde geslacht, die vele beroemde kunstwerken inspireerde, waaronder de twee beroemde Davids van Donatello en Michelangelo, die, hoewel verschillend, beide extreem Gay-erotisch zijn.

Daarna ga je naar Napels, waar je het Archeologisch Museum en zijn 0torious Gabinetto Segreto zult bezoeken. Daarna proef je pizza Margherita in de stad die hem heeft uitgevonden. Vanuit Napels bezoek je de ruïnes van het nabijgelegen Pompeii; Paestum, met zijn prachtig bewaard gebleven Griekse tempels en Gay-erotische muurschilderingen; en tot slot Capri, het prachtige eiland dat de parel van de Middellandse Zee is.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: historisch Italië
Gay groepsreis: historisch Italië
Gay groepsreis: historisch Italië
Gay groepsreis: historisch Italië
Gay groepsreis: historisch Italië

Uitsplitsing van groepsreizen

Over uw gids
Deze rondleidingen worden geleid door de gewaardeerde professor Andrew Lear. Hij combineert zijn passie voor reizen met zijn uitstekende kennis van Gaygeschiedenis.

Met zowel een BA van Harvard als een Ph.D. van UCLA, heeft hij ook een alom geprezen boek over de liefde tussen mannen en mannen in de oude Griekse kunst gepubliceerd, evenals een aantal belangrijke wetenschappelijke artikelen op dit gebied.
Rome Florence Napels Gay groepsreis
Dag 1: Florence
Je komt aan in Florence en maakt vervolgens een rondleiding met professor Lear die begint met een kort gesprek over de Gaygeschiedenis van Italië voordat je begint aan de wandeltocht in het centrum van Florence.

Je ontdekt de cruciale rol van de stad in de Renaissance en de rol van Gayseksuele liefde in die tijd.

Deze middag bezoek je de Galleria dell'Accademia om de beroemde en Gay-erotische David van Michelangelo te zien. Dan begin je deze avond aan een culinaire tour door heerlijke Italiaanse wijnen en fijne Toscaanse gerechten te proeven.
Rome Florence Napels Gay groepsreis
Dag 2: Florence
Bezoek vandaag twee van de prachtige musea van Florence, waar u de hele geschiedenis van de Florentijnse renaissancekunst ontdekt, van Donatello tot Cellini.

Begin de ochtend in het Bargello, de thuisbasis van verschillende belangrijke sculpturen van mannelijk naakt uit de Renaissance, waaronder Donatello's David - het eerste vrijstaande mannelijk naakt na de oudheid.

Bezoek dan de Uffizi, de grootste van alle collecties renaissanceschilderkunst. De Uffizi barst van de meesterwerken en is ook een opslagplaats van Gay-erotische kunst van meesters zo gevarieerd als Botticelli, Caravaggio en Bazzi (bij tijdgenoten bekend als 'Il Sodoma' - de sodomiet).

De middag en avond zijn aan jou om deze charmante stad, haar musea en/of haar prachtige modeboetieks en
ambachtelijke winkels, evenals de prachtige culinaire cultuur.
Napels Capri Amalfikust Gay groepsreis
Dag 3: Napels
Vanmorgen neemt de groep de sneltrein naar Napels, door de heuvels van Midden-Italië. Neem bij aankomst de eerste van uw Napolitaanse maaltijden - pizza in de stad die het heeft uitgevonden!

Breng de middag door met een bezoek aan het grote Archeologisch Museum van Napels, waar u de verbazingwekkende verzameling fresco's en beelden zult ontdekken die zijn opgegraven in Pompeii en andere nabijgelegen locaties. Het museum heeft ook een aantal fantastische Gay-erotische stukken, waaronder de gezamenlijke beelden van Harmodios en Aristogeiton, het mannelijk-mannelijke paar dat werd vereerd als de grondleggers van de Atheense democratie. Ook is er de
fascinerende Gabinetto Segreto, de verzameling erotische kunst die tot de jaren zestig alleen openstond voor 'mensen van volwassen leeftijd en respectabele moraal'.

Deze avond is er een groepsdiner langs de beroemde baai van de stad.
Napels
Dag 4: Napels
Vandaag rijd je naar Paestum in het zuiden. In de oudheid maakte het deel uit van Groot-Griekenland en het is nog steeds de thuisbasis van enkele van 's werelds best bewaarde Griekse tempels.

Je bezoekt tempels en het museum en ziet een van de grootste Gay-erotische afbeeldingen in de oude kunst - een muurschildering van een symposium waar een man een jongere het hof maakt in typisch Griekse stijl.

Keer deze middag terug naar de Romeinse cultuur en bezoek het legendarische Pompeii, de stad die bezweek voor de uitbarsting van de Vesuvius in 0 na Christus en pas in de 79e eeuw werd herontdekt.

De seksualiteit van Pompeii is te zien. Het staat vol met veel erotische scènes.

Geniet van traditionele mozzarella voordat u 's avonds ontspant in Napels.
Capri
Dag 5: Capri
Ga naar het prachtige eiland Capri, waar je de hele dag op verkenning gaat. De thuisbasis van de rijken en beroemdheden, je leert waar keizer Tiberius zijn vermeende orgieën hield.

Passeer het hotel waar Oscar Wilde en Lord Alfred "Bosie" Douglas verbleven tijdens hun bezoeken. Bezoek ook Villa Lysis, de meest spectaculaire overgebleven villa uit het verleden en een zeer gay spot.
Rome
Dag 6: Rome
Vandaag ga je naar Rome. Professor Lear zal wandeltochten door het hart van de stad leiden.

Bekijk het beroemde Forum, de Trevifontein en de Piazza di Spagna (de Spaanse Trappen) met zijn beroemde trap.

Je leert over Hadrianus - de Gayseksuele keizer; Caravaggio, de artistieke rebel en het genie en ook de grootste verliefdheid van Michelangelo.
Rome
Dag 7: Rome
Bezoek het Vaticaan aan de overkant van de Tiber. Hier ontdek je de ironie van de uitgebreide Gay-erotische kunst van het Vaticaan - ondanks de langlopende geschiedenis van Gayfobie van de instelling.

Deze middag duik je in het hart van de oude stad - het Forum, de Palatijn en het Colosseum.
Tivoli
Dag 8: Tivoli
Vandaag ga je het platteland in naar Tivoli om twee beroemde villa's te verkennen - het buitenverblijf van keizer Hadrianus waar hij een tempel bouwde voor zijn geliefde Antios, evenals Villa d'Este met zijn prachtige renaissancetuinen en fonteinen.

In de namiddag bezoek je het Palazzo Massimo in Rome om de beroemde Grieks-Romeinse kunst en de slapende hermafrodiet te zien.
Rome
Dag 9: Rome
Op je laatste dag in Rome bezoek je het Capitolijns museum met zijn prachtige collectie oudheden - zoals Caravaggio's vreemd erotische Johannes de Doper en de beroemde wolvin van Rome.

Verzamel deze avond voor een laatste smakelijk Italiaans diner om afscheid te nemen van de vrienden die je in de groep hebt gemaakt.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag