Gay groepsreis: Israël en Tel Aviv Gay Pride

Gay Group Trip:

Israel And Tel Aviv Gay Pride

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Jaarlijks stromen steeds meer toeristen naar Israël. Het is het meest liberale en kosmopolitische land in het Midden-Oosten en heeft de beste Gayscene in de regio. Israël heeft een ongeëvenaard cultureel erfgoed, omdat het het centrum is van de drie grote motheïstische religies. De bruisende moderne stad Tel Aviv staat bekend als het Manhatten van het Midden-Oosten. Deze stad organiseert het jaarlijkse gay pride-evenement van Israël. Het is echt een onvergetelijk feest. Je kunt je kater ook verzachten door gewichtloos in het geneeskrachtige water van de Dode Zee te drijven; evenals een bezoek aan de grote historische bezienswaardigheden van Jeruzalem.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Israël en Tel Aviv Gay Pride
Gay groepsreis: Israël en Tel Aviv Gay Pride
Gay groepsreis: Israël en Tel Aviv Gay Pride
Gay groepsreis: Israël en Tel Aviv Gay Pride
Gay groepsreis: Israël en Tel Aviv Gay Pride

Uitsplitsing van groepsreizen

Israël Avontuurlijke Gay Groepsreis
Dag 1: Jeruzalem
Onze vertegenwoordiger zal u ontmoeten wanneer u aankomt op de luchthaven Ben-Gurion. Vervolgens wordt u naar uw luchthaven gebracht. 's Avonds geniet je van een welkomstdiner in een van de beste restaurants van Jeruzalem.
Jeruzalem
Dag 2: Jeruzalem
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om wat geschiedenis te zien.

In het Israel Museum zie je een model van Jeruzalem zoals het er in bijbelse tijden uitzag. Je krijgt ook de Dode Zeerollen te zien. Daarna gaan we naar de oude stad van Jeruzalem en zien waar de tempel ooit stond. Bij de Westelijke Muur observeren we mensen diep in gebed. Deze kalkstenen muur dateert uit de tijd van koning Herodes en is het enige deel van zijn tempel dat nog overeind staat. Deze directe verbinding met de bouw van koning Herodes maakt het tot de heiligste plaats voor het Joodse geloof.

Na de lunch gaan we naar de tuin van Gethsemane waar Jezus de avond voor zijn kruisiging bad. We gaan dan door de Zion Gate en verkennen de oude stad.

Vrije avond.

 

 
Jeruzalem
Dag 3: Jeruzalem naar de Dode Zee
Na het ontbijt in het hotel gaan we naar het maanlandschap van de woestijn van Judea en komen aan op het laagste punt op aarde, de Dode Zee. Wanneer we naar Masada gaan, nemen we een kabelbaan naar het laatste bolwerk van de Zeloten, een zandstenen berg op. Hier vochten de geduchte Joodse Zeloten drie jaar lang tegen het Romeinse leger voordat ze zelfmoord pleegden om gevangenneming te voorkomen. Sommige van hun Herodiaanse vestingwerken zijn nog steeds te zien.

Na de lunch kunt u heerlijk zwemmen in de Dode Zee.

Vrije avond.
Galilee
Dag 4: Jeruzalem naar Galilea
Na het ontbijt bezoeken we de 2000 jaar oude stad Caesarea, gebouwd in de naam van Julius Ceaser. Hier vind je sedimentaire lagen van de wereldgeschiedenis, waaronder de Romeinse, Byzantijnse, Ottomaanse, Arabische, kruisvaardersperiode en onze eigen tijd. Het opvallende kenmerk van Israël is dat de hele geschreven geschiedenis op de een of andere manier in dit kleine land lijkt te zijn verzameld.

We bezoeken de oude zeehaven van Acre. Het is zo oud dat het werd genoemd in de annalen van farao Thoetmosis III. Hier zie je gebouwen gebouwd door de Tempeliers.

Vrije avond.
De Golanhoogten
Dag 5 - Galilea naar de Golanhoogten
Na het ontbijt reizen we naar de Golanhoogten. Hier zie je het contrast tussen woestijnlandschappen en mildere klimaten. Uit deze groenere gebieden worden de druiven verbouwd die de Israëlische wijnindustrie voeden. Dus maken we een uitstapje naar een wijnmakerij en proeven we wat voor onszelf.

 
Tel Aviv
Dag 6 - Galilea naar Tel Aviv
Het ontbijt is inbegrepen en daarna uitchecken we het hotel. In de ochtend zullen we het oude Megiddo zien, ook bekend onder de Griekse naam Armageddon. Deze voormalige stadstaat staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een geweldige geschiedenis.

Vrije avond.

 
DRECK Tel Aviv Gaydansfeest hoofd 720
Dag 7 - Tel Aviv
Vandaag verkennen we de meest kosmopolitische stad in het Midden-Oosten, Tel Aviv. Je zult gecharmeerd zijn van de chique winkels, restaurants en het bruisende nachtleven. Omdat er vanavond veel Pride-evenementen plaatsvinden, heb je 0 tekortfeesten om uit te kiezen.

We dineren in een van de beste restaurants in Tel Aviv.
Tel Aviv Gay Beach-gids
Dag 8 - Tel Aviv Gay Pride
De Pride Parade begint om 1 uur. Ons hotel ligt midden in de actie, dus u hoeft niet ver te reizen. Het feest gaat door tot in de vroege uurtjes.
Dag 9 - Vertrek
Vandaag is het tijd om afscheid te nemen, Israël. Tot de volgende keer.
Jordan
Dag 9-13: Jordan Add-On
Jordanië is gemakkelijk te bereiken vanuit Israël en het is een must-see bestemming. Je verblijft tijdens de reis in de beste hotels en eet de beste keuken, en profiteert van een deskundige lokale gids.

Je reist naar Amman en krijgt een welkomstdiner in het hotel. De volgende dag gaan we naar Petra, een oude stad die in 800 voor Christus werd gesticht door de Nabeteërs. Dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Jordanië. Het staat bekend als de “rozerode stad die half zo oud is als de tijd”. We komen te paard de stad binnen - heel dramatisch!

Op de derde dag gaan we naar ons hotel aan de Dode Zee. Het is een geweldige plek om te verjongen; het zoute water zou genezende eigenschappen hebben. Op de laatste dag kunt u genieten van spabehandelingen in het hotel en daarna wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag