Gay groepsreis: Middle Fork of the Salmon River Rafting

Gay Group Trip:

Middle Fork of the Salmon River Rafting

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga met ons mee op deze gay groepsreis naar de Salmon River, Idaho, voor spectaculaire uitzichten en avontuurlijke activiteiten. Ervaar het Gay Idaho terwijl we door de Middle Fork of the Salmon River reizen, met ruige bergen, diepe canyons en pittoreske beekjes. Ontdek een echt gevoel van avontuur met dit raftingavontuur voor Gaygroepen.

Vertrekdata

1 juni 2024 vrijdag

27 augustus 2024 maandag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay groepsreis: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay groepsreis: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay groepsreis: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay groepsreis: Middle Fork of the Salmon River Rafting

Uitsplitsing van groepsreizen

boise-943207_1920
Dag 1: Aankomst in Boise
Uw reis begint met uw aankomst in Boise, Idaho. Bij aankomst in een boetiekhotel krijgt u de kans om medereizigers te ontmoeten voordat de tour in de middag begint. Breng uw tijd door in Boise met het verkennen van de winkels en eetgelegenheden, of verken het nachtleven in de binnenstad. U kunt ook de beroemde Baskische wijk verkennen en meer te weten komen over de unieke cultuur van het Baskische volk.
raften-2224487_1920
Dag 2: Vliegen naar de rivier
Vandaag begint je avontuur echt, want we nemen een klein chartervliegtuig naar de rivier. Voordat we beginnen met raften, zal uw gids u door alle noodzakelijke veiligheidsprocedures leiden, inclusief een volledige oriëntatie. Elke dag kun je kiezen tussen een opblaasbare kajak, peddelen met andere teamleden of het begeleiden van de gids in een van hun vlotten.
rivierraften-960158_1920
Dagen 3, 4, 5 en 6: avontuur langs de rivier
Geniet van een stevig ontbijt voordat u de rivier afvaart om te raften. Over het algemeen bestaan ​​uw dagen uit 15 kilometer raften, evenals een pauze, lunch en een snack om bij te tanken. Afhankelijk van hoe avontuurlijk je je voelt, kun je ervoor kiezen om de rivier af te varen in een ontspannen roeiboot of een meer turbulente waterfiets. Kijk ernaar uit om tijdens het raften prachtige landschappen te passeren, waaronder watervallen, pictogrammen, warmwaterbronnen en veel wilde dieren. Je nachten zullen bestaan ​​uit het opzetten van een kamp en genieten van een vers bereid diner rond het kampvuur.
boise-idaho-1-500x350
Dag 7: Keer terug naar Boise
Aan het einde van je avontuur reizen we per vliegtuig terug naar Boise. U checkt opnieuw in in het boetiekhotel voordat u de avond doorbrengt met het vieren van uw laatste nacht.
vliegtuig-3282404_1920
Dag 8: Vertrek
Wees voorbereid om afscheid te nemen van uw mede-Gaygroepreizigers en Idaho, want u zult vandaag op tijd terugkeren naar het vliegveld voor uw vlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag