Groepsreis voor Gay's: Montana Glacier Adventure

Gay Group Trip:

Montana Glacier Adventure

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Deze groepsreis staat bekend als het Zwitserland van 0rth America en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur tussen prachtige toppen, adembenemende valleien en pittoreske paden. Ontdek de overvloed aan dieren in het wild die door het gebied zwerven, waaronder adelaars die boven je hoofd zweven, elanden measpeurend in de rivierbodems, berggeiten die grazen in steile weilanden en beren die ronddwalen op zoek naar bessen. Tijdens deze reis kunt u wandelen, paardrijden, wildwaterraften en nog veel meer ervaren.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Groepsreis voor Gay's: Montana Glacier Adventure
Groepsreis voor Gay's: Montana Glacier Adventure
Groepsreis voor Gay's: Montana Glacier Adventure
Groepsreis voor Gay's: Montana Glacier Adventure
Groepsreis voor Gay's: Montana Glacier Adventure

Uitsplitsing van groepsreizen

Montana
Dag 1: Montana
U wordt op Glacier International Airport in Kalispell opgewacht door een lokale vertegenwoordiger die u vervolgens naar uw hotel in Whitefish zal begeleiden. Neem de avond om deze historische stad te verkennen.
Montana
Dag 2: Logan Pass naar de Highland Trail
Vanmorgen vertrekt u in oostelijke richting naar Glacier National Park. je stopt halverwege om paden bij Logan Pass te verkennen, waar je prachtige bergketens zult vinden die oversteken naar Canada. Na een dag wandelen ga je terug naar St Mary's voor een ontspannende avond.
Montana
Dag 3: Gletsjertochten
Vandaag krijg je de mogelijkheid om met de gids te wandelen of zelfstandig te wandelen. Er zijn zoveel paden om uit te kiezen, allemaal met verschillende niveaus van intensiteit.
Montana
Dag 4: Paardrijden
Na een ontspannen ochtend verlaat u St Mary's en gaat u naar de hoofdingang van Glacier National Park. In de namiddag ga je paardrijden langs de bergkammen en valleien en kijk je diep in Glacier National Park. Als u liever niet rijdt, kunt u kiezen voor een massage in de spa. De avond is ter vrije besteding.
Montana
Dag 5: Two Medicine Valley
Vandaag wandel je in de Two Medicine Valley. De meeste wandelingen zijn toegankelijk via een schilderachtige boottocht, eenmaal daar heb je de mogelijkheid om te gaan wandelen of op de boot te blijven. Langere wandelingen brengen je naar Cobalt Lake, 0 Name Lake of helemaal naar Dawson Pass. Je kunt dan een retourboot nemen of terugwandelen naar het bezoekerscentrum.
Montana
Dag 6: Raften op de Flathead
Vandaag ga je op een spannende rafting-excursie op de Middle Fork of the Flathead River. De rivier bestaat uit een mix van zachte en iets meer uitdagende stroomversnellingen. Daarna ga je terug naar Whitefish voor je laatste twee nachten.
Montana
Dag 7: Zipline bij Big Mountain Resort
U zult een volledige dag van rust en ontspanning hebben, voel u vrij om gebruik te maken van de verwarmde spa van het hotel of trakteer uzelf op een massage. Voor degenen die hun reis met avontuur willen beëindigen, is de zipline-excursie van de ochtend perfect. Vlieg door de bomen en zie het prachtige uitzicht op het resort en daarbuiten. In de namiddag bent u vrij om de stad te verkennen of te ontspannen in het hotel. 's Avonds wordt u uitgenodigd voor het afscheidsdiner waar u al uw dierbare herinneringen kunt delen met de leden van de groep.
Montana
Dag 8: Vertrek
Vandaag gaat u naar de luchthaven waar u een vlucht naar uw volgende bestemming zult nemen.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag