Gay groepsreis: Mykonos en Santorini

Gay Group Trip:

Mykonos and Santorini

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar gay Griekenland tijdens deze groepsreis door Myko0s en Santorini. Dit is een geweldige manier om de populairste eilanden van Griekenland te ontdekken.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Mykonos en Santorini
Gay groepsreis: Mykonos en Santorini
Gay groepsreis: Mykonos en Santorini
Gay groepsreis: Mykonos en Santorini

Uitsplitsing van groepsreizen

kerk-1186041_1920
Dag 1: Myko0s
Aankomst in Myko0s voordat u vanaf 5 uur aan boord van het jacht gaat, waar u wordt begroet door uw gay crew met een welkomstdrankje en introductie. Geniet van een ontspannende duik of een verfrissende douche voordat we de stad in gaan voor het diner. We bezoeken de beroemde gay pia0-bar, Montparnasse, waarna je de kans krijgt om een ​​deel van het gay-nachtleven van Myko0s te ontdekken.
paros-878640_1920 (1)
Dag 2: Myko0s naar Paros
Onze reis begint als we in de vroege uurtjes vertrekken vanuit Myko0s om richting Paros te gaan. Hier gaan we voor anker voor lunch en zwemmen, en bezoeken we twee pittoreske natuurlijke baaien, Parikia en Naoussa.
griekenland-2328255_1920
Dag 3: Paros naar Ios
Vandaag varen we naar Ios, waar de dag zal worden gevuld met luieren in de zon, luisteren naar muziek en heerlijk eten aan boord van het schip. Op weg naar Ios stoppen we ergens op een schilderachtige plek om te zwemmen. Ios staat bekend als het "feesteiland" en heeft een levendige sfeer en veel te doen. Vanavond hebben we een privéfeest bij zonsondergang op de kerkheuvel, voordat we gaan dineren in het Gayvriendelijke restaurant Lord Byron.
santorini-1788606_1920
Dag 4: Ios naar Santorini
Na het feesten op Ios vervolgen we onze weg naar Santorini. Onderweg gaan we voor anker voor de lunch en gaan we een duik nemen aan de zuidkant van Ios. Geniet van een adembenemend uitzicht op de omliggende eilanden en de vulkaan vanaf de Caldera. Een groot deel van de dag brengt u op uw gemak door met het verkennen van de stad. Vannacht gaan we dicht bij Fira of Oia voor anker.
sea-418742_1920
Dag 5: Santorini naar Iraklia
Voor zonsopgang zijn we op weg naar het kleine eiland Iraklia. Iraklia, een mooie kleine baai, is uitgerust met slechts een paar lokale Griekse restaurants. Geniet van wat rust en ontspanning na de opwinding van Santorini.
sunset-1289080_1920
Dag 6: Iraklia naar Naxos
Geniet van een vers ontbijt op het eiland voordat we naar Naxos varen. Naxos, het grootste en meest centrale eiland van de Cycladen, is rijk aan geschiedenis. Vandaag kunt u de stad op uw gemak verkennen of zwemmen in de Egeïsche Zee.
sunset-1698415_1920
Dag 7: Naxos naar Myko0s
Na een bezoek aan het prachtige Naxos beginnen we aan onze reis terug naar Myko0s. Voordat je gay-zeiltocht ten einde loopt, meren we aan in de jachthaven om te genieten van een cocktail en de drag queen-shows te zien terwijl de zon ondergaat. Later vieren we het einde van de reis met een diner en dans in de stad.
Mykonos
Dag 8: Myko0s
Vandaag eindigt onze reis in de schilderachtige wateren van Myko0s. Geniet van een laatste ontbijt aan boord voordat u afscheid neemt van uw medepassagiers en het prachtige Griekenland.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag