Gay groepsreis: Mykonos zeilweek

Gay Group Trip:

Mykonos Sailing Week

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga in augustus mee op een gay-zeiltocht rond Myko0s. Het is hoogseizoen in Myko0s, het weer zal goddelijk zijn en de gay jetset zal neerdalen op het beroemde feesteiland. Myko0s in de zomer is Europa's top reisbestemming voor Gay's.

Tijdens deze reis heb je genoeg tijd om het eiland Myko0s te verkennen. Je krijgt ook de kans om rond de Egeïsche Zee te zeilen en enkele van de andere populaire eilanden van Griekenland te verkennen, waaronder Santorini, Amorgos en Naxos. Een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en meerdere Griekse eilanden te ontdekken tijdens één reis. Je vaart op een Dufour 520 jacht met ruimte om te relaxen en te zonnen.

Vertrekdata

24 augustus 2024 vrijdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Mykonos zeilweek

Uitsplitsing van groepsreizen

Gay Mykonos
Dagen 1-3: Mykonos
Mykonos is de Gayhoofdstad van Griekenland, een geschikte plek om onze reis te beginnen. We gaan op de 22e aan boord van de haven van Mykonos. Na een welkomstdrankje aan boord verkennen we het eiland zelf en gaan we dineren. Overnachting op de boot.

We varen rond Mykonos op de 23e. Als je nog nooit eerder hebt gevaren, is het prima. We laten je de kneepjes van het vak zien en zorgen ervoor dat je niet overboord valt. Geniet tijdens het zeilen van het adembenemende uitzicht op Mykonos en de Egeïsche Zee.
Gay Santorini
Dagen 4-6: Santorini en verder
De komende dagen gaan we meer eilanden verkennen. Het reisschema is flexibel en varieert van reis tot reis. We zullen enkele van de hoogtepunten van de Cycladen zien, dus je kunt rekenen op een reis naar het eindeloos glamoureuze eiland Santorini. We zullen ook Naxos bezoeken en een minder bekend eiland opnemen.

Het boeken van je eigen eilandhoppende reis in Griekenland kan lastig en duur zijn. Deze route is uitgezet door bestemmingsexperts om je Gay-Griekse eilandhoppenervaring te maximaliseren.
Gay Mykonos
Dagen 7-8: Mykonos
Op de 28e varen we terug naar Mykonos. Je slaapt op de boot en wordt vervolgens naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag