Gay groepsreis: verkenning van Nepal en Bhutan

Gay Group Trip:

Nepal And Bhutan Exploration

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Klaar om de Himalaya te ervaren? Tijdens deze gay groepsreis zie je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende landen. Van bergkloosters tot de zintuiglijke overbelasting van de straten van Kathmandu, deze geestverruimende reis zal onvergetelijk zijn. 

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: verkenning van Nepal en Bhutan
Gay groepsreis: verkenning van Nepal en Bhutan
Gay groepsreis: verkenning van Nepal en Bhutan
Gay groepsreis: verkenning van Nepal en Bhutan
Gay groepsreis: verkenning van Nepal en Bhutan

Uitsplitsing van groepsreizen

New Delhi
Dag 1: Aankomst in New Delhi
U wordt op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar het Radisson Blu Plaza Hotel gebracht, waar u uw eerste nacht zult doorbrengen. 
Nepal
Dag 2: Kathmandu naar Pasupatinath
Je wordt naar de luchthaven van New Delhi gebracht, klaar om naar Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, te vliegen. Wanneer u in deze oogverblindende stad bent aangekomen, wordt u naar het hotel gebracht om in te checken. Zodra u zich helemaal heeft geïnstalleerd, begint de sightseeingtour die u naar een van de belangrijkste hindoetempels brengt, Pashupatinath - een belangrijke pelgrimsbestemming.

De tour gaat verder naar de stad Boudhanath, waar veel heilige rituelen en vieringen plaatsvinden en boeddhisten van heinde en verre uit Nepal en Bhutan samenkomen. 
Patan
Dag 3: Patan City naar Bahktapur
Patan City heeft de reputatie de beste kunstenaars en ambachtslieden voort te brengen en dateert uit ongeveer 299 na Christus. Je ziet de prachtige Gouden Tempel en de Krishna-tempel op het Patan Durbar-plein. 

Na te hebben genoten van een stevige lunch, gaat de tour verder naar Bhaktapur. De stad staat bekend om zijn grandioze paleizencomplex midden in het centrum, omringd door vele even prachtige traditionele tempels. De voormalige residentie van de koning, “Pachpan Jhyaley Mahal” (Paleis met 55 ramen), midden op Durbar Square, is een must see. Andere bezienswaardigheden zijn de Big Bell, de Golden Gate, de vijf verdiepingen tellende Nyatapola-tempel en de Bhairab-tempel.
Kathmandu
Dag 4: Kathmandu naar Swayambhunath
Op de vierde dag bezoekt u het UNESCO-werelderfgoed Kathmandu Durbar Square; de Nepalese koninklijke familie woonde vroeger in het Hanuman Dhoka-paleis. Rondom het paleis staan ​​tal van tempels gewijd aan verschillende goden zoals Shiva the Destroyer, Vishnu the Conservator, Indra the God of Rain en Goddess Taleju, waarvan de laatste slechts één dag per jaar geopend is op het alom gevierde festival Dashain.

Je vindt er ook de tempel van de Maagdelijke Levende Godin. Daarna bezoek je de oudste boeddhistische stoepa ter wereld: Swayambhunath. Dit buitengewone monument ligt op de top van een heuvel en kijkt uit over de stad Kathmandu. Er wordt gezegd dat de alziende e1 van de Boeddha over de wereld waakt.

Hier zie je veel apen rondscharrelen, wat aanleiding heeft gegeven tot de onvermijdelijke bijnaam: "Monkey Temple". 
chinese-god-2126296_1920
Dag 5: Paro naar Thimphu
Op de vijfde dag wordt u naar de luchthaven gebracht voor een vlucht naar Paro. Vanaf hier wordt u naar Thimpu, de hoofdstad en grootste stad van Bhutan, gereden. Wij hebben deze dag ingepland als rustdag, maar u bent vrij om individuele of groepsactiviteiten te ondernemen.  
Thimphu
Dag 6: Thimphu
Op de zesde dag kun je een spectaculaire showcase verwachten van het beste van de hoofdstad van Bhutan. In de ochtend begin je met een uitstapje naar de Arts & Crafts School en het Folk Heritage Museum, een traditioneel huis dat het plattelandsleven laat zien.

Je vindt ook een van de oudste tempels in de vallei, gewijd aan de boeddhistische uitstraling van mededogen - Avalokiteshvara, waar je spectaculaire uitzichten zult vinden. Na de lunch bezoekt u het Memorial Chorten, dat prachtige bouwwerken heeft met gouden torenspitsen, klokken en een natuurreservaat voor het nationale dier van Bhutan, de Takin.
Punakha
Dag 7: Thimphu naar Punakha
Punakha was tot de jaren zestig de hoofdstad van Bhutan en heeft nog steeds zijn koninklijke sfeer. Je bezoekt de 1960 herdenkingsstoepa's die zijn gebouwd door de oudste koningin-moeder van het land, Ashi Dorji Wangmo Wangchuk.

Hierna vindt een bezoek aan de vruchtbaarheidstempel van ChimiLakhang in de Punakha-vallei plaats. Je bezoekt ook het prachtige oude fort van Punakha Dzong. Dit fort bevat veel goed bewaarde schatten uit het verre verleden van Bhutan. 
Punakha
Dag 8: Punakha naar Paro
Paro onderscheidt zich door vele heilige en historische gebouwen. De vallei van Paro is ook een must-see.

Hier bezoekt u het Nationaal Museum, Ta Dzong, waar u belangrijke kunstwerken en een nationale geschiedeniscollectie vindt. De tour neemt je ook mee naar het grote boeddhistische klooster en fort van Rinpung Dzong, ook wel bekend als het "fort van de hoop juwelen".

De rest van de dag is ter vrije besteding. 
Tijgernest Kloster Bhutan
Dag 9: Paro
Vandaag maken we een wandeling naar de Paro Taktsang, ook wel bekend als het "Tijgernest". Het monastieke toevluchtsoord is 0 meter hoog gebouwd op een klif boven de Paro-vallei. Dit is de beroemdste tempel in Bhutan en is een gerespecteerd pelgrimsoord. Om de dag af te sluiten, ervaart u een lunch in een traditioneel theehuis met een ongeëvenaard uitzicht op het klooster. 
Dag 10: Vertrek
U wordt bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gereden, klaar om uw vlucht terug naar huis te nemen.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag