Groepsreis voor Gay's: naakt zeilen Athene, Hydra, Spetses

Gay Group Trip:

Nude Sailing Athens, Hydra, Spetses

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Reis door de Saronische Golf van Griekenland op een luxe jacht als onderdeel van deze gay naakt zeiltocht. Sluit je aan bij andere Gayreizigers, samen met een Gayseksuele bemanning, om al het moois dat Griekenland te bieden heeft te ontdekken.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Groepsreis voor Gay's: naakt zeilen Athene, Hydra, Spetses
Groepsreis voor Gay's: naakt zeilen Athene, Hydra, Spetses
Groepsreis voor Gay's: naakt zeilen Athene, Hydra, Spetses
Groepsreis voor Gay's: naakt zeilen Athene, Hydra, Spetses
Groepsreis voor Gay's: naakt zeilen Athene, Hydra, Spetses

Uitsplitsing van groepsreizen

Athene
Dag 1: Athene
Stap aan boord van het zeiljacht in het prachtige Athene, voordat we beginnen te zeilen door de Saronische eilanden en Argolische golven. Vanavond dineren we in Plaka, de historische wijk van Athene. Na het diner heb je de mogelijkheid om met ons mee te gaan voor een nacht in de stad terwijl we alle lokale Gaybars bezoeken die de stad te bieden heeft.
paros-878640_1920
Dag 2: Poros
Op de eerste volledige dag van je gay-zeiltocht reizen we naar de nabijgelegen baai van Poros. Hier heb je de kans om het pittoreske stadje te verkennen.
eiland-203153_1920
Dag 3: Hydra
Vandaag bezoeken we de kunstenaarskolonie op het eiland Hydra. Kijk omhoog om pittoreske heuvels te zien die bedekt zijn met oude koopmanshuizen.
leonidas-318953_1920
Dag 4: Leonidio
Leonidio, een klein vissersdorpje, is de volgende stop op onze reis. Genesteld tussen enorme bergen en uitgerust met een kiezelstrand, brengen we onze dag door in dit pittoreske dorpje. Vanavond dineren we in een lokale taverne, Michael en Margaret. We zullen ook een bezoek brengen aan het plaatselijke klooster dat op een klif hangt, waar u enkele beroemde historische iconen kunt zien.
daken-844294_1920
Dag 5: Monemvasia
Vervolgens stoppen we in Monemvasia, ook wel het "Gibraltar van Griekenland" genoemd. Monemvasia is rijk aan geschiedenis en omvat de Byzantijnse, Turkse en Venetiaanse cultuur die teruggaat tot de 13e eeuw. Bezoek de versterkte bovenstad door een steil zigzagpad omhoog te klimmen voor panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.
vissersboot-238668_1920
Dag 6: Kyparissi
Dit kleine vissersdorpje, met water zo helder dat je de bodem van de baai kunt zien, is onze volgende stop. Kyparissi wordt omgeven door hoge bergen en is grotendeels rustig vanwege het gebrek aan toeristen.
afbeelding-2758265_1920
Dag 7: Spetses
Vandaag ga je het prachtige Spetses verkennen. Verwacht veel vissersboten te zien, want hier worden ze gebouwd. Spetses, de geboorteplaats van Boubalina (de vrouw die Griekenland bevrijdde van de heerschappij van Venetië), is even rijk aan cultuur als aan schoonheid.
griekenland-3415430_1920
Dag 8: Vertrek
Vandaag is het einde van uw reis door de Griekse eilanden. Zeg vaarwel tegen je mede-Gay-naaktreizigers als je reis ten einde loopt.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag