Gay Groepsreis: Naakt zeilen Athene, Patras, Zakynthos

Gay Group Trip:

Nude Sailing Athens, Patras, Zakynthos

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Vaar van Athene naar Epidaurus naar Zakynthos op deze luxe gay naaktzeilcruise. Ontspan in stijl terwijl je met andere Gayreizigers door het Kanaal van Korinthe vaart.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Athene, Patras, Zakynthos
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Athene, Patras, Zakynthos
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Athene, Patras, Zakynthos
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Athene, Patras, Zakynthos
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Athene, Patras, Zakynthos

Uitsplitsing van groepsreizen

Athene-2455906_1920 (1)
Dag 1: Athene
Het instappen begint na 5 uur, wanneer u aan boord wordt verwelkomd door de Gayschipper. Geniet van een welkomstdrankje voordat je naar je hut wordt gebracht. Later dineren we in de historische wijk Plaka in Athene, waarna we het Gay-uitgaansleven verkennen.
architectuur-3149395_1920
Dag 2: Epidaurus
De bestemming van vandaag is Epidaurus, dat wereldberoemd is geworden door zijn Griekse theater en indrukwekkende amfitheater.
Dag 3: Paralia
Op weg naar Paralia varen we door het beroemde Kanaal van Korinthe, dus kijk uit naar adembenemende bezienswaardigheden. Paralia, een vakantiebestemming voor lokale Atheners, is typisch Grieks en omgeven door schoonheid. Vanavond gaan we met de bijboot aan wal voor het diner in een plaatselijke taverne.
griekenland-2846905_1920
Dag 4: Galaxdhi
Na het verlaten van Paralia gaat onze reis verder naar Galaxdhi, gelegen aan de andere kant van de Golf van Korinthe. De haven hier is populair vanwege de kleine ingang en de rotsachtige omgeving.
patras-2507036_1920
Dag 5: Patras
Verheug u op een beetje drukte vandaag, want we zullen de drukke studentenstad Patras bezoeken. Patras is rijk aan geschiedenis en cultuur, uitgerust met een middeleeuws kasteel dat is gebouwd op de ruïnes van de oude Akropolis. Als je wat pa0ramisch uitzicht wilt hebben, bezoek dan de vuurtoren voor uitzicht op de haven.
kerk-1584005_1920
Dag 6: Nikolaos
Breng vandaag op uw gemak door in het kleine stadje Nikolaos. Pas op voor de kleine haven en enkele schilderachtige uitzichten.
zakynthos-2997092_1920
Dag 7: Schildpaddeneiland
Vandaag zeilen we naar het groene Turtle Island, maar voordat we onze bestemming bereiken, stoppen we bij het beroemde Wreck Beach en genieten we van een lunch in een baai in de buurt van de Blue Caves.
grot-1699315_1920
Dag 8: Vertrek
Vandaag markeert het einde van uw gay zeiltocht. Geniet van het ontbijt aan boord voordat u van boord gaat.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag