Gay Groepsreis: Naakt zeilen Sint Maarten en Sint Barth

Gay Group Trip:

Nude Sailing Saint Martin and Saint Barth

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Sluit je aan bij een groep van 20 Gayseksuele mannen die naakt op een luxe catamaran reizen terwijl je de prachtige eilanden Saint Martin en Saint Barth verkent. Ervaar luieren op witte zandstranden, snorkelen en zwemmen in helderblauw water.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Sint Maarten en Sint Barth
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Sint Maarten en Sint Barth
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Sint Maarten en Sint Barth
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Sint Maarten en Sint Barth
Gay Groepsreis: Naakt zeilen Sint Maarten en Sint Barth

Uitsplitsing van groepsreizen

st-maarten-2393662_1920
Dag 1: aankomst
Uw gay groepsreis begint op St. Martin, waar u vanaf 5.30 uur aan boord van het jacht kunt stappen.
cruiseschip-golven-3271109_1920
Dag 2: Ile Fourchue en Gustavia
Geniet van een heerlijk ontbijt aan boord van het schip voordat we aan onze reis naar St. Barth's beginnen. Voordat we onze eindbestemming bereiken, stoppen we bij het kleine eiland Ile Fourchue. Vanavond blijven we in de stad Gustavia, St. Barth's en genieten we van het diner als groep in het centrum.
beach 1149146_1920
Dag 3: Anse du Columbier
Deze ochtend wordt besteed aan het verkennen van de stad Gustavia, St. Barth's. Hier kun je lekker shoppen of gewoon lunchen en kijken naar andere voorbijgangers. In de namiddag varen we naar Anse du Columbier, waar je de mogelijkheid hebt om te duiken of een zonsondergangwandeling te maken. Vanavond barbecuen we als groep.
Cuba-1999945_1920
Dag 4: Grand Casse
Grand Casse is een prachtige baai aan de westkant van St. Martin. Hier vindt u tal van prachtige stranden, bars en restaurants.
cala-anguila-1998315_1920
Dag 5: Anguilla
Vandaag zetten we koers naar Anguilla, voordat we aanmeren in Road Bay. Deze baai biedt helder water en een wit zandstrand, dus het is perfect om te zwemmen. Later zullen we genieten van heerlijke lokale gerechten in het restaurant Ripples.
luiken-669296_1920
Dag 6: Krokusbaai
Begin de dag met een duik in het warme water, voordat u geniet van een smakelijk ontbijt aan boord van het schip. Observeer de lokale vissen terwijl we door de riffen van Prickly Pear Cays varen. Voor de lunch stoppen we bij Sandy Island, voordat we verder gaan naar Crocus Bay. Hier gaan we genieten van een heerlijk diner bij D'Avida.
zon-3392386_1920
Dag 7: Sint Maarten
Zeilend naar Anse Marcel Bay, St. Martin, zullen we onderweg genieten van wat vissen. In het 0rthwesten van St. Martin's Island ligt Anse Marcel, een geweldige plek om te overnachten.
marigot-bay-116944_1920
Dag 8: Vertrek
Geniet van een tropisch ontbijt voordat we aan onze terugvaart naar Marigot beginnen. Zeg vaarwel tegen je mede-zeilgenoten terwijl je je voorbereidt om naar huis terug te keren.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag