Gay Groepsreis: Zeilen Lefkas, Kefalonia, Zakynthos

Gay Group Trip:

Sailing Lefkas, Cephalonia, Zakynthos

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar Gayzeilen in Griekenland en zijn schoonheid met gelijkgestemde LGBT-reizigers. Vaar in stijl langs de pittoreske Ionische eilanden, gelegen aan de westkust van Griekenland. Ervaar de serene omgeving, diepblauwe wateren, lokale cultuur en rijke geschiedenis terwijl we aan wal reizen naar verschillende Griekse dorpen.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Zeilen Lefkas, Kefalonia, Zakynthos
Gay Groepsreis: Zeilen Lefkas, Kefalonia, Zakynthos
Gay Groepsreis: Zeilen Lefkas, Kefalonia, Zakynthos
Gay Groepsreis: Zeilen Lefkas, Kefalonia, Zakynthos
Gay Groepsreis: Zeilen Lefkas, Kefalonia, Zakynthos

Uitsplitsing van groepsreizen

parga-1163344_1920
Dag 1: Lefkas
Bij aankomst op Lefkas kun je vanaf 5 uur aan boord van de boot. Onze Gayschipper verwelkomt u aan boord met een drankje en leidt u naar uw hut.
zonsondergang-strand-zeegezicht-1990101_1920
Dag 2: Sivota
Gelegen op het eiland Lefkas, is Sivota onze eerste bestemming. Geniet van de prachtige omgeving, want het dorp wordt omringd door pijnbomen, olijfbomen en cipressen. Later drinken we samen cocktails.
griekenland-1096738_1920
Dag 3: Kefalonia
Vandaag zeilen we naar het dorp Fikardo op het eiland Kefalonia. Gelegen in een afgelegen baai aan de Ionische Zee, is deze pittoreske locatie een must voor een Griekse vakantie. Bekijk de kleurrijke huizen bovenop de heuvels en geniet van het adembenemende uitzicht over de baai.
griekenland-1539170_1920
Dag 4: Kastos
Onze volgende stop op deze zeiltocht is Kastos, een klein groen eiland vlakbij het vasteland van Griekenland. Vanavond dineren we in een lokale taverna aan de wal.
griekenland-2846879_1920 (1)
Dag 5: Ithaca
Het eiland Ithaca is onze volgende bestemming, waar we een nabijgelegen baai vinden om aan te meren voor de nacht.
kreta-249928_1920
Dag 6: Nikolaos
Nikalaos, een klein dorpje in de 0e Zaknythos, is onze volgende stop. Kijk uit naar het varen langs het beroemde strand van Lagana, de thuisbasis van inheemse schildpadden. We passeren ook het schilderachtige Wreck Beach, uitgerust met wit zand, hoge kliffen en een scheepswrak. Hier gaan we voor de lunch voor anker voordat we verder varen langs de Blue Caves. Eindelijk zullen we Nikolaos aanmeren.
rots-1974437_1920
Dag 7: Zakynthos
Als laatste bezoeken we de stad Zakynthos. Hier zullen we als groep genieten van het diner en overnachten.
prachtig landschap-1484802_1920
Dag 8: Vertrek
Vandaag is het einde van deze gay zeiltocht door Griekenland. Neem afscheid van je bemanning en andere Gayreizigers terwijl je je klaarmaakt om van boord te gaan.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag