Gay groepsreis: zeilen op de Eolische eilanden

Gay Group Trip:

Sailing The Aeolian Islands

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga mee op een gay-zeilexpeditie en verken de Eolische eilanden rond Sicilië. Deze archipel van eilanden wordt door UNECSO beschermd. Door mee te varen op een zeiltocht ziet u alle hoogtepunten in één keer. Het zou moeilijk zijn om deze route zelf uit te stippelen. Je ziet plaatsen waar toeristen zich niet kunnen wagen.

Vertrekdata

13 juli 2024 vrijdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: zeilen op de Eolische eilanden

Uitsplitsing van groepsreizen

Milazzo
Dagen 1-2: Milazzo
Onze Eolische zeiltocht begint en eindigt in Milazzo. U kunt rechtstreeks vliegen vanaf de luchthaven van Catania of een privétransfer krijgen vanaf de luchthaven van Palermo. We vertrekken op zaterdag de 18e. Na een welkomstdrankje bezoeken we de stad Milazzo. Welkomstdiner in de avond en drankjes. Overnachting op de boot.
Panarea
Dag 3-7: Alicudi, Filicudi, Lipari, Vulca0 & Panarea
Op zondag 19 vertrokken we. Om te beginnen krijgen we een veiligheidsbriefing. Maak je geen zorgen als je nog niet eerder hebt gevaren. We laten je de kneepjes van het vak zien. Aan boord zijn een professionele schipper en gastheer/kok.

De route kan enigszins veranderen, afhankelijk van de wind. Al zeilend over de Tyrrheense zee, is Vulca0 het eerste eiland dat we tegenkomen. Er zijn in totaal zeven Eolische eilanden. Bereid je voor op idyllische landschappen, kristalhelder water en zachte zandstranden. Er zijn Romeinse ruïnes om te verkennen, prachtige restaurants en schilderachtige dorpjes om rond te slenteren. Dit is een geweldige manier om de charmes van Italië te ontdekken.
Milazzo
Dag 8: Vertrek
We keren terug naar Milazzo waar je naar het vliegveld gaat voor je terugvlucht, ongetwijfeld met een zeer indrukwekkende kleur.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag