Gay Groepsreis: Zeilen op de Kroatische Eilanden

Gay Group Trip:

Sailing The Croatian Islands

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Je all-gay-avontuur begint in Mljet, waar je al je medezeilers zult ontmoeten. Dit eilandhoppende avontuur laat je de grote schoonheid van de Kroatische eilanden zien, die zeker kan tippen aan de Griekse Cycladen.

De eilanden die deel uitmaken van de reis zijn Mljet, Korcula, Lastovo, Vis, Hvar en Trogir.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Zeilen op de Kroatische Eilanden
Gay Groepsreis: Zeilen op de Kroatische Eilanden
Gay Groepsreis: Zeilen op de Kroatische Eilanden
Gay Groepsreis: Zeilen op de Kroatische Eilanden
Gay Groepsreis: Zeilen op de Kroatische Eilanden

Uitsplitsing van groepsreizen

Kroatië
Dag 1 en 2: Mljet
U wordt op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar de boot gebracht. De rest van de dag ben je vrij om Mljet te verkennen en rond te hangen met je medereizigers.

Mljet wordt erkend als een van de mooiste eilanden in de Adriatische Zee. Het is de thuisbasis van een nationaal park, rotsachtige kusten, zandstranden, olijfboomgaarden en historische bezienswaardigheden zoals de oude Griekse scheepswrakken langs de kust. Er zijn schilderachtige kleine dorpjes verspreid over het eiland die geweldig zijn om te verkennen.
Kroatië
Dag 3: Korula
Op de derde dag vaar je naar het eiland Koräula, dat bekend staat om zijn mix van schilderachtige dorpjes, unieke wijnproductie en zand- en rotsstranden. Het is ook het zesde grootste eiland in de Adriatische Zee en vol met bosbouw, waardoor het eiland zijn natuurlijke en aardse tintje heeft.

Wijnliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de wijn op dit eiland wordt geproduceerd van een druif die nergens anders ter wereld te vinden is.

Het eiland ligt enigszins ver van de kust, dus u zult een rustig en privé verblijf ervaren, weg van toeristen. 

 
Kroatië
Dag 4: Lastovo
Op de vierde dag vaart het schip richting het eiland Lastovo, dat deel uitmaakt van het natuurpark Lastovo Archipel. Deze idyllische eilanden zijn bijna onaangetast gebleven.

Vanwege de afgelegen locatie is Lastovo dun geremd, waardoor het de perfecte plek is om tot rust te komen.
Kroatië
Dag 5: Vis
Vandaag vaart u van het vredige Lastovo naar het mysterieuze Vis. Als militaire basis was dit eiland tot 0, het jaar waarin de Berlijnse Muur viel, niet toegankelijk voor bezoekers. Hier kunt u genieten van een rustige omgeving en de meest verse zeevruchten van het land.
Hvar Kroatië
Dag 6: Hvar
Op de zesde dag gaat uw schip voor anker op Hvar, een van de meest populaire eilanden van het land. Hier vind je het beste weer en de populairste stranden in Kroatië.

Je kunt de stad Stari Grad verkennen, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met veel geschiedenis om te verkennen, zoals de gotische paleizen. Bovendien heeft Hvar een populair uitgaansleven. 

 
Kroatië Trogir
Dag 7: Trogir
De Venetiaanse architectuur op dit eiland zorgt ervoor dat het op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De boulevard is de sleutel tot zijn charme met tal van cafés, bars en jachten. Je krijgt het beste uitzicht op de top van de St. Lawrence-kathedraal.

Je wordt opgehaald van het schip en naar het vliegveld gereden, klaar om je vlucht terug naar huis te nemen.  
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag