Gay groepsreis: avontuur in Zuid-Afrika

Gay Group Trip:

South Africa Adventure

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar de schoonheid van Gay Zuid-Afrika tijdens deze 11-daagse groepsreis. Observeer de prachtige inheemse flora en fauna tijdens een safaritocht, proef wijn in wijngaarden en duik met grote witte haaien, samen met andere LGBT-reizigers.

Vertrekdata

19 oktober 2024 vrijdag

1 november 2024 donderdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: avontuur in Zuid-Afrika
Gay groepsreis: avontuur in Zuid-Afrika
Gay groepsreis: avontuur in Zuid-Afrika
Gay groepsreis: avontuur in Zuid-Afrika
Gay groepsreis: avontuur in Zuid-Afrika

Uitsplitsing van groepsreizen

Afbeelding (3)
Dagen 1, 2, 3 en 4: Kaapstad
Uw reis begint in Kaapstad, waar we de komende 4 nachten zullen verblijven. Je wordt verwelkomd in deze kosmopolitische stad met een driegangenmaaltijd in het huis van een lokale familie. De rest van uw tijd hier kunt u op uw gemak doorbrengen; ontspan op het nabijgelegen Gaystrand, beklim de Tafelberg voor een spectaculair uitzicht of zwem met grote witte haaien - de keuze is aan jou.
delaire-graff-1547986_1920
Dag 5 en 6: De Wijnlanden
Vlakbij de bruisende stad Kaapstad liggen The Winelands. Bekijk de omliggende wijngaarden, rotsachtige bergen en de verre skyline van de stad. Onze tijd hier omvat ook een volledige dag van het bezoeken van wijnmakerijen, terwijl we in en uit de wijnmakerijtrein stappen.
luipaard-2798940_1920
Dagen 7, 8 en 9: Krugerpark
Bereid je voor op het zien van ongelooflijke dieren in het wild, want vandaag gaan we op safari in het Krugerpark. Hier kunt u leeuwen, neushoorns, giraffen, zebra's, cheeta's, olifanten, nijlpaarden en luipaarden verwachten. Een ervaren ranger begeleidt u door het park in een safarivoertuig met open dak.
Luxe Botswana Safari Gay groepsreis
Dagen 10 en 11: Johannesburg
Vandaag rijden we naar de grootste stad van Zuid-Afrika, Johanessburg. Vanavond vieren we het einde van jullie gay groepsreis voordat we naar huis gaan.
Victoria Falls
Optioneel: 3 dagen in Victoria Falls
U kunt deelnemen aan een optionele verlenging van 3 nachten in Victoria Falls, 's werelds grootste waterval. We verblijven in een boutique lodge in Zimbabwe.

Bij aankomst is er een optionele cruise van 2 uur over de Zambezi-rivier. Gedurende twee volle dagen ontdek je een van de grootste natuurwonderen van de wereld. Het donderende geluid van het water is kilometers ver te horen. We lunchen in de Batoka-kloof met uitzicht op de waterval. U kunt ook kiezen voor tokkelen en andere adrenalinepompende activiteiten.

Op de laatste dag proberen we wat klassiek Zimbabwaans eten vergezeld van livemuziek. De geluiden en smaken van Afrika zorgen voor een passend einde van een epische reis.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag