Gay groepsreis: Spaans avontuur (12 dagen)

Gay Group Trip:

Spanish Adventure (12 Days)

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Dit 12-daagse avontuur neemt je mee van Barcelona aan de Middellandse Zeekust naar de rustieke landschappen van Andalusië. In Granada en Sevilla ervaar je de Spaanse stereotypen zoals flamenco en stierengevechten.

Je ziet ook het Moorse meesterwerk, het Alhambra. Om nog maar te zwijgen over het geweldige eten en de enorme Gayscènes.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Spaans avontuur (12 dagen)
Gay groepsreis: Spaans avontuur (12 dagen)
Gay groepsreis: Spaans avontuur (12 dagen)
Gay groepsreis: Spaans avontuur (12 dagen)
Gay groepsreis: Spaans avontuur (12 dagen)

Uitsplitsing van groepsreizen

Barcelona
Dagen 1, 2 en 3: Barcelona
U wordt op de luchthaven ontvangen door een van onze vertegenwoordigers en naar het hotel gebracht. Nadat je je hebt geïnstalleerd en je medereizigers hebt ontmoet, begint het Spaanse avontuur.

Barcelona is een van de grote Europese steden. Je zult het zien de modernistische meesterwerken van Gaudi en zijn onvoltooide kathedraal Sagrada Familia, evenals alle moderne kunstwerken verspreid over de stad.

Op de top van de Mont Juic kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad terwijl u geniet van de beste sangria. Barcelona is een zeer liberale stad, met een immense Gayscene en een bruisend nachtleven, dus je zult 0 tekort hebben aan 0 cturne.  
Granada
Dagen 4, 5 en 6: Granada
Als u in zuidelijke richting naar Granada gaat, bezoekt u het beroemde paleis Alhambra en het fort dat boven de straten uittorent. Je zult genieten van een flamencoshow en kijken naar de zonsondergang boven de Moorse gebouwen.

U kunt zich ook aanmelden voor een kookles, de plaatselijke wijnmakerijen bezoeken, het nachtleven ontdekken of gewoon genieten van de zon. 
Sevilla
Dagen 7, 8 en 9: Sevilla
Na Granada gaat het Andalusische thema verder; je bezoekt de romantische stad Sevilla. De thuisbasis van flamenco, paella, stierenvechten en middeleeuwse kastelen. De Gayscene is ook verrassend levendig. Je bezoekt het flamencomuseum en leert wat dansbewegingen! 
Sitges
Dag 10 en 11: Sitges
Sitges is een soort mekka voor Gay's. Het bruisende nachtleven, de stranden en de partyscene maken dit een onverslaanbare plek om plezier te hebben. Als je van feesten in de zon houdt, heb je geluk!

 
Sitges
Dag 12: Sitges en Barcelona
Na een laatste nacht in Sitges wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht, klaar om uw vlucht terug naar huis te nemen. 

Als u echter langer wilt blijven, laat het ons dan weten, we verlengen graag uw reis.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag