Gay groepsreis: Toscane Explorer

8 dagenvan £1810

Over deze reis

Ontdek Italië met een groep van 30 Gayreizigers. Verblijf in een 600 jaar oud kasteel in Toscane, gelegen op een heuvel met uitzicht op wijngaarden en een historisch dorp. Ga zonnebaden bij het privézwembad, verken het kasteel en maak dagtochten naar Siena, Florence en Pisa.

Je brengt je eerste nacht door in Rome en verkent de Gaybuurt - je kunt je reis naar Rome verlengen om meer van de Eeuwige Stad te ontdekken. Het is een treinrit van twee uur de volgende ochtend van Rome naar Toscane. Accommodatie-opties in het kasteel zijn onder andere huisjes aan het zwembad en uitgebreide suites met privédaken. Je hebt overal twee reisleiders om je door Rome en Toscane te begeleiden.

Vertrekdata

  • 6th augustus 2022 zaterdag
  • 13th augustus 2022 zaterdag
  • 2nd september 2022 vrijdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Rome ruïnes

Dag 1: Rome

Je landt in een van de mooiste en meest historische steden ter wereld. Er is de mogelijkheid om iets eerder aan te komen, waardoor je Rome goed kunt verkennen – dit is zeker een aanrader.

Op dag één ontmoeten we elkaar om 4 uur. Je maakt eerst kennis met je medereizigers en de twee reisleiders. Je krijgt de kans om de wijnen in Rome te proberen terwijl je meer te weten komt over de avonturen die we voor je hebben gepland. Laat het ons weten als u een verlenging voor u in Rome wilt regelen.

Toscaans kasteel

Dag 2 & 3: Toscaans kasteel

Op dag twee krijgt u een ontbijt waarmee u klaar bent voor de dag. Kort daarna nemen we de trein naar het hart van Toscane. We beginnen met een rondleiding door het kasteel, waar u het werkelijk spectaculaire terrein kunt verkennen.

Daarna gaan we het dorp met 2000 inwoners verkennen. Er is ook de mogelijkheid om de nabijgelegen wijnmakerijen en steden te verkennen. Terug in het kasteel is het tijd om jezelf echt onder te dompelen in de Toscaanse cultuur door een Chianti te pakken en te genieten van je eerste nacht in een Toscaans kasteel.

Pisa

Dag 4: Pisa en Toscane

Vandaag brengen we een bezoek aan Pisa waar het een must is om een ​​selfie te maken bij de scheve toren. Een lokale gids zal ons rondleiden in Pisa en we zullen een diepe duik nemen in de 3000-jarige geschiedenis.

De scheve toren maakt Pisa beroemd, maar er is een rijke geschiedenis die klaar is om ontdekt te worden. Het is een geweldige kunststad, vol charmante steegjes, pleinen en markten. nadat we de charme van Pisa hebben ervaren, gaan we naar Lucca, een prachtige middeleeuwse stad. De uitgesproken Italiaanse architectuur in Toscane is een must see!

Siena Italië

Dag 5: Siena

Op dag vijf verkennen we Siena, dat op 30 minuten rijden ligt. De stad is beroemd om de meedogenloze Palio-paardenrace, die al sinds de 11e eeuw plaatsvindt.

Siena was een rijke en onafhankelijke stadstaat, totdat het werd verslagen en in armoede verviel. Gelukkig zijn de originele middeleeuwse gebouwen blijven staan, waar je tijdens het dineren omringd door wordt. Het is een bestemming die je gezien moet hebben en die je een magische glimp van het oude Italië geeft.

Toscane

Dag 6: Toscaans kasteel

U heeft de mogelijkheid om de dag door te brengen met ontspannen bij het zwembad van het kasteel, genietend van de zon. Of voel je vrij om met ons mee te doen terwijl we de lokale omliggende dorpen verkennen. Hier gaan we dieper in op de Toscaanse keuken en de Fettunta (Toscaans brood) kan je eetlust opwekken.

Florence

Dag 6: Florence

Op slechts 80 minuten van het Toscaanse kasteel ligt de magische stad Florence. Beroemd om zijn prachtige renaissancekunst en -architectuur, het is echt een monument voor de Italiaanse cultuur.

Florence is de geboorteplaats van Gelato en de moderne Italiaanse taal zelf. De lokale gids neemt ons mee op een tour door deze beroemde stad. Hier ontdek je enkele van de geweldige kunstwerken en geniet je van de bezienswaardigheden.

In de avond zullen we dineren en vervolgens het nachtleven in Florence verkennen. We gaan dan terug naar het kasteel voor onze laatste nacht in Toscane.

siena, toscane, italië

Dag 7:

Het is tijd om de Romeinse weg te nemen en afscheid te nemen van ons 14e-eeuwse kasteel. We kunnen een verlenging voor je regelen als je Venetië, Milaan of de Amalfikust wilt bezoeken.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag