Gay groepsreis: eilandhoppen in Indonesië

Gay Group Trip:

Island Hopping In Indonesia

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Verken zeven Indonesische eilanden met een groep Gayreizigers en ontdek de cultuur en geschiedenis van Indonesië. We beginnen op Java en gaan dan naar een rustieke lodge in Borneo. Hier verkennen we het regenwoud en de gevarieerde flora en fauna van Borneo - let op apen. We varen door het regenwoud op een Klotok en bezoeken voerstations voor de orang-oetangs. Terug op Java verkennen we de Borobudur-tempel en de Prambanan-tempel.

Dan is het tijd om Bali te ontdekken. We lunchen met uitzicht op het meer van Batur. In Tirta Epul bezoeken we een heilige bron en kijken we naar een vuurdans in The Chedi Club. Van Labuan Bajo varen we naar het eiland Seraya en nemen we een speedboot naar Pink Beach. Je krijgt zelfs de kans om de Komodovaranen van Rinca Island te zien. Dit wordt het avontuur van je leven.

Vertrekdata

26 april 2024 donderdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: eilandhoppen in Indonesië

Uitsplitsing van groepsreizen

indonesië-3465931-1280-2.jpg
Dag 1: Aankomst in Jakarta
Onze vertegenwoordiger zal u op de luchthaven ontmoeten en u naar het hotel brengen. We gaan voor een oriëntatietour en daarna eten we later op de avond.
Borneo-2554891-1920-1.jpg
Dag 2: Borneo
Na het ontbijt begint ons driedaagse Borneo-avontuur. Vanaf de luchthaven Pangkalan Bun gaan we naar Kumai River en gaan we aan boord van een Klotok (rivierboot). Terwijl we de rivier afdalen, zullen we apen zien dartelen in het regenwoud, waaronder makaken en proboscis. We lunchen aan boord en gaan dan naar onze rustieke lodge. Let op makaken, want ze hangen vaak rond in de lodge.
focusgroepdiscussie-3515453-1920-1-1.jpg
Dag 3: Pondok en Camp Leaky
Spring na het ontbijt terug aan boord van de klotok en onze reis gaat verder. We wandelen door het bos en zien de tropische bomen. Tijdens onze reizen zullen we Borneose orang-oetans zien bij twee voerstations en misschien zelfs een gibbon of twee spotten. Als je een banaan hebt en je ziet toevallig een Borneose baardvarken, wees dan vrijgevig: ze zijn gek op een banaan.
landschap-3778244-1280-3.jpg
Dag 4: Pangkalan Bun-Jakarta-Semarang-Magelang
Vanmorgen nemen we afscheid van onze lodge en zeilen we de Kumai-rivier af naar Tanjung Puting. We vliegen dan naar het eiland Java en checken in in onze geweldige accommodatie nabij Magelang. We lunchen onderweg.

Diner op eigen gelegenheid vanavond en avond ter vrije besteding.
liggend-3778244-1280-1-2.jpg
Dag 5: Borobudur-tempel - Prambanan-tempel
Vandaag bezoeken we 's werelds grootste boeddhistische tempel. Bekijk de zonsopgang boven Mt Merapi en ervaar een rustige dageraad bij Borobudur. We bezoeken ook de Pawon-tempel en de Mendut-tempel. Na het ontbijt gaan we naar Candirejo Village en verkennen het met een Andong (paardenkoets). We zullen leren over de gebruiken van een gemeenschap waarvan de tradities vele jaren onveranderd blijven.

Na de lunch in een lokaal restaurant gaan we naar de 9e-eeuwse Prambanan-tempel. Ontdek de buitengewone heiligdommen en gravures en dan gaan we terug naar het hotel.
traditioneel-2238582-1920-1.jpg
Dag 6: Yogyakarta - Bali
Vandaag ontdekken we de Javaanse bouwstijl van het Sultanpaleis. Het is nog steeds in gebruik en de thuisbasis van een geurige tuin. We nemen dan deel aan een batikworkshop en leren over de traditionele methode van het tekenen van stof op hete was. Na de lunch vliegen we naar Bali en checken in in ons Ubud Hotel waar we drie dagen zullen verblijven. Avond ter vrije besteding.
kintamani-4480089-1280-2.jpg
Dag 7: Ubud - Kintamani
Vanmorgen nemen we deel aan een houtsnijworkshop in Mas Village. We gaan dan naar Kintamani, een bergresort met uitzicht op de hoogste vulkanische krater van Bali. Hier hebben we een biologische lunch. We gaan dan naar de bange bron van Tirta Empul en het God Indra-heiligdom. Een dag wordt afgesloten op een koffie- en kruidenplantage. Je zou de Kopi Luwak-koffie kunnen proberen als je moedig bent - het is gemaakt van de uitwerpselen van Aziatische civetkatten en het staat bekend als een van de duurste koffiesoorten ter wereld.
5069-26492-2.jpg
Dag 8: vrije ochtend
Vrije dag. U kunt ontspannen bij het zwembad of een wandeling maken door de stad.

Vanavond genieten we van een Kecak en Fire Dance in de Chedi Club. Verwacht een koor van 50 mannen die rond een olielamp zingen en een rijk tapijt van vocalen creëren om de dans te begeleiden. We hebben dan een Balinees Koninklijk diner in het paviljoen van het hotel met uitzicht op de rijstvelden.
5e7a4793-1-2.jpg
Dag 9: Labuan Bajo - Seraya Island
Dus vanmorgen vliegen we van Bali naar Labuan Bajo, nemen een boot naar Seraya Island en checken in in ons strandresort. Dit is de komende drie dagen thuis.
eiland-3699146-1280-2.jpg
Dag 10: Padar Island - Pink Beach - Rinca Island
Vanmorgen vroeg begonnen. Na het ontbijt nemen we een speedboot en maken we de 3 uur durende overtocht naar Padar Island. Hier varen we naar Pink Beach en genieten we van de beste s0rkeling ter wereld. Je vindt er duizenden vissoorten en een breed scala aan koraal. Lunch aan boord en dan varen we verder naar Rinca Island. We maken een wandeling van 2 uur en houden draken en lontarpalmen in de gaten.
149947139-2.jpg
Dag 11: Seraya Island
We nemen de shuttle terug naar Labuan Bajo en gaan naar de luchthaven. Onze laatste twee nachten zijn in de regio Seminyak. Het is een chique badplaats met veel winkels, bars en clubs. Verken de stranden langs de kustlijn van de Indische Oceaan en geniet van de zon.
alila-seminyak-panorama-1.jpg
Dag 12 tot 13: Terug naar Bali
We nemen de shuttle terug naar Labuan Bajo en gaan naar het vliegveld. Onze laatste twee nachten zijn in de regio Seminyak. Het is een luxe vakantieoord met veel winkels, bars en clubs. Verken de stranden langs de kustlijn van de Indische Oceaan en geniet van de zon. We hebben een afscheidsdiner op onze laatste avond samen.
unsplash-jamie-fenn-422124-1.jpg
Dag 14: Vertrek
een bergresort met uitzicht op de hoogste vulkanische krater van Bali. Hier hebben we een biologische lunch. We gaan dan naar de bange bron van Tirta Empul en het God Indra-heiligdom. Een dag wordt afgesloten op een koffie- en kruidenplantage. Je zou de Kopi Luwak-koffie kunnen proberen als je moedig bent - het is gemaakt van de uitwerpselen van Aziatische civetkatten en het staat bekend als een van de duurste koffiesoorten ter wereld.
veld_5ad4ee9532074
veld_5ad4eec432075
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag