Gay groepsreis: Noord en Zuid Nieuw-Zeeland

Gay Group Trip:

New Zealand North And South

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ontdek de avonturenhoofdstad van de wereld op deze zeer populaire gay groepsreis. Nieuw-Zeeland is een land met dramatische landschappen. Verwacht witte zandstranden, borrelende geisers en warmwaterbronnen. Terwijl Lord of the Rings hier werd gefilmd, kan Nieuw-Zeeland vreemd vertrouwd overkomen. Je bezoekt Auckland, Rotorua, Queenstown, ontdekt de inheemse Māori-cultuur en vaart langs Milford Sound.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Noord en Zuid Nieuw-Zeeland

Uitsplitsing van groepsreizen

Nieuw-Zeeland Noord en Zuid
DAG 1, 2 EN 3: Auckland en Waiheke-eiland
Ons avontuur in Nieuw-Zeeland begint in Auckland. We bezoeken trendy wijken als Parnell en verkennen de Gayscene rond K-road. Welkomstdiner in de avond.

Op de derde dag gaan we naar Waiheke Island. Wanneer we aankomen, verkennen we de olijfgaarden, stranden en wijnmakerijen. We eten hier uitstekend en gaan dan terug naar Auckland voor nog een nacht in de grote stad.

Inbegrepen: reis naar Waiheke Island
Optioneel: spring van Skytower en wandel naar Mt Eden
Nieuw-Zeeland Noord en Zuid
Dag 4, 5 en 6: Rotorua
Rotorua is een populaire surfstad die bekendstaat om zijn hete modderpoelen van geisers en geothermische activiteit. We komen tot rust in de warmwaterbronnen, ontdekken de Māori-cultuur, bezoeken Hobbiton (zoals te zien in Lord of the Rings!) en zien de glimwormgrotten van Waitomo.

 • Inbegrepen: bezoek de hete baden met thermische experts

 • Optioneel: bezoek een Māori-dorp, probeer rivierbuizen onder water en bezoek Wai-O-Tapu, een actief geothermisch wonder

Nieuw-Zeeland Noord en Zuid
Dag 7 en 8: Wellington
We nemen de schilderachtige route naar Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Een lokale gids zal u rondleiden. Er zijn veel musea, een kunstscène en zelfs een Gayscene.

 • Inbegrepen: stadscruise en ook een ochtendcyclus met een lokale gids

 • Optioneel: gay-avondje uit, Te Papa Museum, ondergrondse markt ...

Nieuw-Zeeland Noord en Zuid
Dag 9, 10, 11 en 12: Queenstown
Queenstown ligt aan de rand van Lake Wakipitu op het Zuidereiland en staat bekend als de avonturenhoofdstad van de wereld. Er zijn veel activiteiten om uit te kiezen, afhankelijk van hoe avontuurlijk je je voelt. U kunt bungeejumpen, wandelen in Ben Lomond en de uitgestrekte Milford Sound-fjord bezoeken.

Queenstown is onze eindbestemming. Op de 12e dag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

 • Inbegrepen: Wandeling Lake Wakatipu met een gids

 • Optioneel: jetboot langs de Kawarau-rivier, cruise op Milford Sound, bungeejumpen, paragliden ...

Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag