Pattaya Gay Dance Clubs

Pattaya Gay Dance Clubs

Nadat de bars in BoyzTown en Jomtien Plaza tot rust zijn gekomen, beginnen de gay-uitgaansgelegenheden tot laat op de avond. Deze gayclubs in Pattaya bieden nachtelijk entertainment en shows.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Nieuwe nachtclub en uitgaansgelegenheid, voorheen MUZE. MOVE biedt live bands en verschillende shows en verandert tot dichtbij in een dansclub.

MOVE is geen Gayclub, maar trekt een gemengd jong publiek aan, voornamelijk Thaise inwoners en wat LGBT. Elke avond open tot 3 uur.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, liveshows

Bijgewerkt: 21 februari 2020

80/16 Moo 9, Nongprue, Pattaya

weekdag: 21: 00-03: 00
weekend: 21: 00-03: 00

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 89 stemmen Stemmen

blijvend GESLOTEN (Januari 2021)

Populaire gay-dansclub 's avonds laat, gelegen op Pattaya Soi 6. NAB Men Club biedt verschillende acts op het podium, waaronder go-go-dansen, ladyboy-show, stand-upcomedy, wedstrijd voor mannelijke modellen, modeshow, enz.

NAB heeft het erg druk in het weekend. Gemengd / Gay (meestal Thais) publiek.

Bijgewerkt: 21 februari 2020

Pattaya Soi 6, Pattaya


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.