Gaybars in Phnom Penh

Gaybars in Phnom Penh

Phnom Penh heeft een levendige en leuke Gaybarscene die elk jaar blijft groeien. Sommige Gaybars bevinden zich dicht bij elkaar in het stadscentrum.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Let op: er zijn meldingen geweest van diefstal uit hotelkamers door jongens die in een bar waren opgepikt. Dit probleem is niet uniek voor Phnom Penh en de meeste mensen die u ontmoet, zullen eerlijk en betrouwbaar zijn. U moet echter extra waakzaam zijn wanneer u iemand uitnodigt om naar uw kamer te komen.

Exclusive: Buy One Get One Free

De stijlvolle en toch informele nieuwe Gaybar van Phnom Penh. De eigenaar Doug wilde een ruimte creëren waar Gaymannen kunnen socializen en zich thuis kunnen voelen.

Deze industriële stijl heeft comfortabele loungestoelen - ideaal voor stellen en groepen. Er is een pooltafel onder het mezzanine-balkon. Mannelijke artiesten geven vanaf 10 uur een adembenemende show.

Het personeel spreekt Engels en Khmer. Gelegen aan straat 174, tegenover Valentino's Gay-nachtclub.

Eigenschappen

bar, café, restaurant, muziek, dans, donkere kamer, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 29-okt-2020

46E Street 174, Phnom Penh

weekdag: 18:00 - 02:00
weekend: 18:00 - 02:00 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Salon overdag, bar 's nachts in Phnom Penh (geopend in 2013). Space trekt een gemengd publiek van lokale jongens en buitenlanders van alle leeftijden.

Deze Gaybar serveert een breed scala aan cocktails, bieren, wijnen en andere dranken. Probeer een van hun kenmerkende drankjes. DJ's draaien een mix van R&B, de jaren 80 en hits. Gratis wifi aanwezig.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 29-okt-2020

66 Street 136, Phsar Kandal 1, Phnom Penh

weekdag: 10:00 - 01:30
weekend: 10:00 - 01:30 uur

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Gayvriendelijke bar en restaurant in een traditioneel Cambodjaans huis. Hier kunt u alleen ontspannen of genieten van het gezelschap van lokale en toeristische klanten.

Teddy Bear serveert een smakelijke selectie Cambodjaanse en westerse gerechten (inclusief Fish-n-Chips). Ontspannen en leuke sfeer

Eigenschappen

bar, café, restaurant, muziek, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 29-okt-2020

#11, Street 460, Phnom Penh

weekdag: 11:00 - 00:00
weekend: 11:00 - 00:00 of later

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Phnom Penh · andere LGBT-vriendelijke bars en clubs

De door Gay's beheerde en beheerde Vapor Bar en Restaurant is onlangs verhuisd om zijn intrek te nemen in de uitstekende Gaypopulatie Manor House Boutique Hotel.

Vapor serveert lekker eten tegen redelijke prijzen en heeft elke avond een Happy Hour van 4 tot 7 uur.

Eigenschappen

bar, muziek, café

Bijgewerkt: 10-aug-2020

21 Street 262, Daun Penh, Phnom Penh

weekdag: 07:00 - 00:00
weekend: 07:00 - 01:00 uur

4.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.