Dionisios Quito

Gaybars in Quito

Bekijk onze selectie van de beste Gaybars in Quito. Er zijn niet veel om uit te kiezen, maar het is een leuke plek om te zijn.

Gaybars in Quito

Pravda
Locatie Icoon

Foch E4-278 en Amazonas , Quito, Ecuador

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Pravda, een lokale Gaybar die bekend staat om de spectaculaire karaoke-avonden, is centraal gelegen in de Gaywijk van Quito, bekend als de roze zone van Mariscal.

De levendige muziek en de nieuwste popknallers trekken een gemengd publiek van twintigers en toeristen aan. Pravda is een geweldige plek voor een informeel drankje met vrienden.
Voordelen:
Bar
Dansen
Karaoke
Live muziek
Muziek

Weekdag: 17:00 -02:00

Weekend: 17:00 -02:00 uur

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

La Disco Bitch
Locatie Icoon

Avenida 6 de Diciembre, Quito, Ecuador

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 8 stemmen

La Disco Bitch is dé plek om op vrijdagavond te feesten met de twinks van Quito. Deze locatie trekt een mix van jongvolwassenen en twintigers.

Deze Gaybar speelt muziek van Shakira, Ricky Martin en andere Latino en internationale sterren. La Disco Bitch ligt schuin naar het station La Paz Ecovia.
Voordelen:
Bar
Cafe
Dansen
Live muziek
Muziek

Weekdag: VR: 23:00 - 04:00

Laatst geupdate op: 22-feb-2024

Dionisios
Locatie Icoon

Manuel Larrea N14-52 tussen Checa en Riofrio, Quito, Ecuador

Toon op kaart
3.2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 5 stemmen

Deze Gaybar was de eerste en enige drag-bar in Quito. Dionisios is al 13 jaar open en is een van de oudste Gaybars in Quito.

Dionisios biedt dragshows, cabaret- en comedy-avonden, evenals een geweldige dansvloer. Gelegen op 5 minuten rijden van de roze zone van Mariscal, is dit een geweldige plek om de hele nacht te dansen.
Voordelen:
Bar
Dansen
Sleep Show
Live muziek
Muziek

Weekdag: di - za: 21:00 - 02:00

Laatst geupdate op: 5-april-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.