Gaystranden in Rio de Janeiro

Gaystranden in Rio de Janeiro

Bekijk de mooie en ontspannende Gaystranden van Rio de Janeiro.

Farme Gay Beach, dat zijn naam dankt aan Rua Farme de Amoedo, een hoofdstraat door Ipanema vol met Gay-uitgaansleven en cultuur, ligt net onder deze weg.

De lokale bevolking noemt het 'Barbie Land', een term die wordt gebruikt om de prachtig bleke en gepolijste mannen te beschrijven die op dit strand paraderen. Wees echter voorzichtig met het gebruik van deze term in de stad, sommige mannen vinden het misschien beledigend!

Het Gaygedeelte van het strand is duidelijk gemarkeerd met talloze regenboogvaandels en prachtige Brazilianen in kleine speedo's. Als dat niet duidelijk genoeg is, zoek dan naar Posto (reddingswachttorens) 8 en 9: het Gaystrand ligt hier tussenin.

TG Leuk weetje! Posto 9 is eigenlijk waar 'The Girl from Ipanema' bossa nova-nummer werd geschreven, dus een geweldige plek om je 'lange, bruine, jonge en mooie' fantasie te beleven.

Bijgewerkt: 03 juli 2020

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

Praia de Bolsa is een strand dat door veel transgendervrouwen uit heel Rio en hun bewonderaars wordt bezocht.

Dit stuk zand is populair bij de transgemeenschap, omdat ze vaak optreden op nabijgelegen locaties tussen baden en paraderen in de hete zon van Rio.

Dit gebied ligt direct voor het Copacabana Palace Hotel en is dus gemakkelijk te vinden.

Bijgewerkt: 03 juli 2020

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Praia do Abricó is het enige naaktstrand van Rio. Het trekt een gemengd publiek aan. Je zult veel buff, Gayseksuele Braziliaanse mannen in de buff zien. Het is te vinden in de wijk Grumari.

Het kan een beetje lastig zijn om er te komen. Er zijn geen verbindingen met het openbaar vervoer, maar u kunt er wel komen als u een auto heeft gehuurd. Je kunt de bus nemen naar winkelcentrum Recreio en vanaf daar een Uber nemen.

Kenmerken

naaktstrand

Bijgewerkt: 24-jun-2020

Praia de Grumari Rio de Janeiro, Rio de Janeiro


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 6 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.