Rovaniemi Gay Sauna's

Rovaniemi Gay Sauna's

Op zoek naar actie? Hier is onze gids voor de Gay- en Gay-populaire sauna's van Rovaniemi. Natuurlijk is er in Lapland geen grote Gayscene!

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een eerste Gay-oase in zijn soort in de buurt van Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland.

Santa's Secret is een Gaysauna die overdag yoga en meditatie aanbiedt in een prachtige omgeving en 's avonds feest- / cruisefaciliteiten.

Faciliteiten omvatten een houtgestookte sauna, een lounge met een mediacentrum in bioscoopstijl en karaoke, en privéslaapkamers.

Er worden wekelijks sauna-avonden gehouden en maandelijks wordt er een genderfluïde nacht gehouden. Controleer de privé Facebook-groep voor schema's.

 

 

Functies

houtgestookte sauna, lounge met bioscoopcentrum, karaoke, privéslaapkamers

Bijgewerkt: 05-jan-2021

Lumi Matka Oy Intiönpolku 4, Rovaniemi

Weekdag: 12:00-0:00 (check Facebook voor geplande avonden)

Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.