Gaybars in Saskatoon

Gaybars in Saskatoon

Saskatoon is de grootste stad in de provincie Saskatchewan. Het heeft een kleine Gayscene rond een paar bars.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Diva's Nightclub is de belangrijkste Gaybar van Saskatoon. Diva's biedt een uitnodigende ruimte voor iedereen om te dansen en is een nietje geworden voor de LGBT + -gemeenschap. Diva's is al meer dan 20 jaar actief en is een gevestigde Gaylocatie. Soms treden Drag Race-alumni op bij Diva's.

Features

historische Gaybar, dansen, dj's

Bijgewerkt: 20-sep-2019

220 3rd Ave S # 110, Saskatoon

Weekdag: do: 9:2 - XNUMX:XNUMX
Weekend: vr - za: 9:3 - XNUMX:XNUMX

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Pink Lounge & Nightclub is gevestigd in een 19e-eeuws pakhuis en is een historische en flexibele ruimte voor de Saskatoon LGBT + -ruimte. Dit is zeker een van de beste plekken om te feesten in Saskatoon. De drankjes zijn redelijk goedkoop en in het weekend kan het worden ingepakt.

Features

magazijn raves, dj's, house muziek

Bijgewerkt: 20-sep-2019
Weekdag: wo - za: 9:2 - XNUMX:XNUMX

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.