Gaybars en clubs in Sopot

Gaybars en clubs in Sopot

Sopot is de thuisbasis van verschillende Gaybars en een Gayclub. Het heeft een verrassend goede en zeer gastvrije Gayscene.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

HAH Art & Music Club is de enige Gaybar en Gayclub in Sopot. Het organiseert af en toe dragshows, karaoke, popavonden uit de jaren 90 en zelfs Britney-avonden. Kijk op hun Facebook voor meer informatie over openingstijden en aankomende evenementen. De HAH-clubs zijn overal in Polen te vinden en ze zijn altijd inclusief.

Functies

bar, muziek, club

Bijgewerkt: 20-nov-2019

Aleja Franciszka Mamuszki 21, 81-718,


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.