Gay-populaire stranden van Tenerife

Gay-populaire stranden van Tenerife

De stranden van Tenerife en het zonnige weer het hele jaar door maken het een populaire bestemming voor Gayseksuele zonaanbidders en natuurliefhebbers

Vanwege het vulkanische karakter van het eiland zijn de meeste stranden relatief klein en is het zachte zand donker gekleurd. Het zand op sommige stranden is bijna zwart.

De meeste stranden zijn ongelooflijk schoon (vele zijn gecertificeerd als Blauwe Vlag-stranden) en hebben een goed aanbod aan faciliteiten, waaronder ligbedden, cafés, bars en toiletten.

De stranden van Tenerife zijn het drukst van april tot september en bijna verlaten in de winter. Verwacht zelfs tijdens het hoogseizoen niet zoveel Gayseksuele zonaanbidders te vinden als in Maspalomas-strand op het nabijgelegen Gran Canaria eiland.

Waterparken van Tenerife

Lago Martianez Water Park
Locatie Icoon

Avenida Familia Betancourt y Mol, 16, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanje

Toon op kaart
2.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 22 stemmen

Lago Martiánez is gebouwd door de veelgeprezen kunstenaar / architect Cesar Manrique en is meer dan alleen een pretpark voor kinderen.

Met voorzieningen als watervallen, elegant ontworpen zwembaden en aangelegde meren trekt de plaats veel volwassenen aan.

Er is een 'niet-officieel Gaygedeelte' waar jongens loungen op de ligbedden in een privéhoek met aangelegde tuinen, weg van andere bezoekers. Bij binnenkomst slaat u linksaf.

Voordelen:
Bar
Cafe
Restaurant
Shop
zonneterras
Zwembad

ma:10:00 - 18:00 uur

di:10:00 - 18:00 uur

wo:10:00 - 18:00 uur

do:10:00 - 18:00 uur

vr:10:00 - 18:00 uur

Za:10:00 - 18:00 uur

Zon:10:00 - 18:00 uur

Laatst geupdate op: 20-feb-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.