Gay Singapore · Attracties

Gay Singapore · Attracties

Of je nu een week op bezoek bent of gewoon een paar dagen langskomt, Singapore heeft tal van geweldige attracties en activiteiten om je dag mee te vullen.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

无论 您 是 待 上 一星期 或 只是 逗留 两 ,, 新加坡 都有 一系列 的 活动 和 旅游 景点, 来 您 您 的 一天。

Het grootste observatiewiel ter wereld en een van de grootste toeristische attracties van Azië. Met een hoogte van 165 meter is Singapore Flyer zo'n 30 meter hoger dan het Londen Eye-wiel.

Bedacht en ontworpen door Dr.Kisho Kurokawa en DP Architects, Singapore, hield dit monument zijn baanbrekende ceremonie in september 2005 en werd gelanceerd in 2008.

Elke capsule heeft een capaciteit van 28 personen en elke revolutie duurt ongeveer 30 minuten waarbij bezoekers genieten van een panorama dat de skyline van Marina Bay vastlegt met een glimp van het naburige Maleisië en Indonesië.

Gelegen op 5 minuten lopen van MRT - Promenade Station (Circle Line, CC4). Neem afslag A en volg de blauwe voetgangersborden naar Singapore Flyer.

Eigenschappen

koffie winkel

Bijgewerkt: 14 februari 2020

30 Raffles Avenue, Singapore

weekdag: 08:30 - 22:30
weekend: 08:30 - 22:30 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

uitzicht op de stad vanaf Singapore Flyer

Uitzicht op de stad Singapore van Singapore flyer

Sentosa 圣 陶 沙 is een populair eilandresort in Singapore, met een kustlijn van 2 meter. Hoewel het niet de mooiste van Azië is (bij lange na niet), biedt het de mogelijkheid om even weg te zijn van de drukte van de stad.

Het eiland herbergt verschillende toeristische attracties, waaronder Universal Studios Singapore. Tanjong Beach, een meer afgelegen deel van Sentosa, trekt veel Gay-zonaanbidders, vooral op zondagmiddag

Eigenschappen

café, strand

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Sentosa Island, Singapore


4.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Winkelen, winkelen, winkelen! Orchard Road is gevuld met restaurants, boetieks, coffeeshops en hotels. Maar de belangrijkste attracties zijn de enorme winkelcentra.

Bijzonder zijn de chique Tanglin Mall (Tanglin / Grange), de enorme Orchard Central, 313 @ Somerset en de ION Orchard.

Eigenschappen

shop

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Orchard Road, Singapore


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Universal Studios Singapore profileert zichzelf als een 'uniek themapark in Azië'. En dit is helemaal waar. Het is het middelpunt van de transformatie van Sentosa Island tot een resort van wereldklasse.

Het park van 2011 hectare, geopend in 49, heeft ongeveer een dozijn attracties, waarvan 18 origineel of speciaal aangepast. Elke themazone is gebaseerd op een kaskraker of een tv-show met gerelateerde attracties, personages, eet- en winkelgebieden.

'S Werelds hoogste paar achtbanen zijn gebaseerd op Battlestar Galactica. Er is live muziekshow 'Monster Rock' met de beruchte Universal Monsters, The Transformers 3D Thrill Ride, etc. - meer dan genoeg voor elke schreeuwende koningin.

Neem de North East MRT naar HarbourFront Station en stap dan over op de Sentosa Express of RWS 8 Bus.

dichtstbijzijnde station: Sentosa Express of RWS 8 Bus

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Resorts World at Sentosa, Sentosa Island, Singapore

weekdag: 10:00 - 19:00
weekend: 10:00 - 20:00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Deze historische kade aan de rivier is omgetoverd tot een bruisend uitgaansgebied met een enorme keuze aan eetgelegenheden, met tal van restaurants en 20+ (rechte) bars, nachtclubs, feesten en activiteiten.

Sommige clubs hebben 24-uurs licenties en enkele sluiten voor 3 uur 's nachts. Verwacht dat vrijdagavond erg druk zal zijn.

Clarke Quay is de thuisbasis van The Central - een winkelcentrum met 5 verdiepingen en een Japans thema, direct boven het MRT-station Clarke Quay.

Eigenschappen

bar, muziek, café, restaurant, winkel

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Clarke Quay, Singapore


4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

De Helix-brug, geopend in 2010, is 's werelds eerste gebogen brug die Marina Bay met Marina Center verbindt.

Deze voetgangersverbinding van 280 meter (de langste in Singapore) heeft 's werelds eerste' dubbele helix'-constructie. Geïnspireerd door het yin / yang-concept in de Aziatische cultuur, zou de architectonisch unieke brug rijkdom, geluk en welvaart brengen naar Marina Bay.

De brug is een technisch meesterwerk, met grote precisie in elkaar gezet. Het gebogen ontwerp is gemaakt door twee tegengestelde spiraalvormige stalen elementen, bij elkaar gehouden door een reeks verbindingssteunen, die symbool staan ​​voor "leven en continuïteit", "vernieuwing", "eeuwige overvloed", "groei", en lijkt op de structuur van DNA.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Marina Bay, Singapore


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Singapore Gids Advertentie

 

'S Werelds eerste nachtdierentuin en een van de beste attracties in Singapore. De Night Safari is geheel open in een tropisch bos en is alleen 's nachts geopend.

Het gebied herbergt meer dan 1,000 dieren en is verdeeld in 8 geografische zones die te voet of met de tram kunnen worden verkend.

Spring aan boord van de Night Safari-tram en psyche jezelf voor een reis van 40 minuten vol ontmoetingen met wilde dieren, van de uitlopers van de Himalaya tot het wilde Equatoriaal Afrika. Krijg de kans om leeuwen, tijgers, tapirs, herten en meer van dichtbij te zien!

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

80 Mandai Lake Road, Singapore

weekdag: 19:30 - 24:00
weekend: 19:30 - 24:00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Deals voor hotels in Singapore Tot 75% Uit

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.