Gay Clubs in Tokio

Gay Clubs in Tokio

De Gayclubscene van Tokio is een van de snelst groeiende in Azië, met Gaydansclubs die elk jaar een groter internationaal publiek trekken.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een van de grotere Gayclubs van Shinjuku met twee dansvloeren. In de AiSOTOPE Lounge worden regelmatig evenementen en themafeesten gehouden, waaronder alleen mannenavonden met een donkere kamer en cruises.

Drankjes zijn behoorlijk sterk - niet dat we klagen. Kijk op de website voor het actuele programma.

dichtstbijzijnde station: Shinjuku JR (East Exit) 15 minuten lopen; Shinjuku 3-chome (uitgang C8) 3 minuten lopen

Eigenschappen

bar, muziek, dans, donkere kamer

Bijgewerkt: 28-sep-2020

2-12-16 Shinjuku, Tokyo


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

VITA organiseert enkele van de populairste en grootste Gaydansfeesten van Tokio (ongeveer 6 keer per jaar), waaronder af en toe poolfeesten, met internationale top DJ's, dansers en shows.

Het VITA-feest vindt plaats op verschillende locaties (meestal in de omgeving van Shibuya) - kijk op hun Facebook-pagina voor details over aankomende evenementen.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 21-nov-2019

various venues, Tokyo


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Maandelijks Gaydansfeest, gerund door de algemeen directeur van ageHa. Dit evenement met alleen ondergoed voor mannen 雄 汁 男 魂 集会 (osujiru-dankon shukai) biedt DJ, go-go dansers en een donkere kamer.

HUNKS Underwear Party vindt plaats in Boiler Room in Shinjuku. De toegang is inclusief een drankje. Kortingen voor sportschoolleden en jonge jongens.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, cruisen, go-go show, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 21-nov-2019

B1F, 2-7-3 Shinjuku, Tokyo


3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

De langlopende, populaire dansclub Arty Farty heeft een grote bar, een dansvloer en een gezellig publiek. Het personeel spreekt Japans, maar het menu is vriendelijk voor buitenlanders.

De club is verpakt in het weekend en organiseert af en toe speciale evenementen. Drankjes zijn redelijk geprijsd en u kunt uw hand laten stempelen voor gratis toegang tot The Annex.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 12-mrt-2020

2F Kyutei Bldg, #33, 2-11-7 Shinjuku, Tokyo

weekdag: 20:00 - 04:00
weekend: 20:00 - 05:00 uur

4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Populaire Gaydansclub 's avonds laat in Shinjuku. Het bijgebouw heeft een lange bar en een slecht verlichte vaarzone achterin. DJ draait vrolijke deuntjes die een goede mix van publiek aantrekken.

Gerund door dezelfde eigenaren van Arty Farty, dus je betaalt één keer en hebt toegang tot beide clubs.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 12-mrt-2020

1F Futami Bldg, 2-14-11 Shinjuku, Tokyo

weekdag: 20:00 - 04:00
weekend: 20 - 00 / 05 - 00 uur

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Tweemaandelijks hard house-feest voor de 'BUFF'-jongens en hun bewonderaars. Populair bij BUFF-jongens, van stevig tot gedrongen, welpen en beren.

Fetisj / casual kleding aangemoedigd. Het feest vindt plaats in het hart van de Gaywijk van Tokio, Shinjuku Ni-chome, bij EAGLE Tokyo Blue.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 21-nov-2019

2-12-3 Shinjuku, Tokyo


4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Geen aankomende evenementen - vanaf juli 2019.

Glamorous Tokyo is een groot, onregelmatig Gaydansfeest dat een unieke ervaring biedt met een gelukkige, vriendelijke omgeving die iedereen verwelkomt - Gay, bi, hetero, enz.

Het Glamorous-feest vindt ongeveer eens in de twee maanden plaats op verschillende locaties, meestal bij ClubAsia - kijk op de website en Facebook-pagina voor aankomende evenementen.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 21-nov-2019

1 1-8 Maruyamacho, Shibuya, Tokyo


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Waifu is een LGBT + inclusief feest gerund door vrouwen, maar het staat open voor iedereen. De Gayscene in Tokio kan behoorlijk gesegregeerd zijn. Waifu is een poging om het meer open te maken. Kijk op hun Facebook voor meer informatie over aankomende evenementen.

Eigenschappen

clubavond

Bijgewerkt: 29 juli 2020

4 Chome-5-9 Shibuya, Shibuya City, Tokyo


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

GESLOTEN (2017 december).

Ongeveer elke twee maanden organiseert ageHa een enorm populair dansfeest 'Shangri-La' dat Gayseksuele clubbers uit Tokio en Azië trekt. Het is een van de grootste en beste feesten in Tokio, met meerdere dansvloeren, een geweldig geluids- en lichtsysteem, meerdere bars en zelfs een zwembad.

Shangri-La-feesten staan ​​bekend om hun uitstekende DJ-line-up en prachtige dansers wiens outfits meestal niets aan de verbeelding overlaten. Als je toevallig op dezelfde avond in Tokio bent als een Shangri-La-feest, ga dan.

Er is een gratis pendeldienst vanaf de oostelijke uitgang van het station van Shibuya. De bus doet er 30-45 minuten over. Of je kunt een trein nemen naar Shin-Kiba. Neem de Keiyo-lijn of Yurakucho-lijn vanaf Tokyo Station.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

2-2-10 Shin-Kiba, Koto, Tokyo


3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.