Tokio · Jeugdherbergen

Tokio · Jeugdherbergen

Gay- en Gay-populaire hostels in Tokio. Budgetvriendelijke inspiratie. Recensies, kortingen en meer.

Exclusive: ¥500 gym token when booked on Travel Gay - ongoing promotion Waarom dit hotel ?: Budgetkeuze. Geweldige manier om de lokale bevolking te ontmoeten.

eigenaar beschrijving: Emblem Hostel is een hostelachtig hotel dat is ontworpen voor internationale reizigers die op zoek zijn naar leuke, comfortabele en unieke accommodatie-opties. Ons hostel biedt meer dan een eenvoudig, comfortabel verblijf; we bieden culturele en intellectuele ervaringen door evenementen en tours te organiseren met de lokale bevolking, andere gasten en ons personeel. Het treinstation ligt op slechts 1 minuut lopen van de accommodatie en biedt een snelle en gemakkelijke reis van 20 minuten naar enkele van de populairste bestemmingen van Tokio, zoals Asakusa, Ueno en Skytree.

Het pand is ook omgeven door handige winkels, een handvol eetgelegenheden, grote winkelcentra, supermarkten en charmante lokale pubs, ook wel bekend als Izakaya, allemaal te voet bereikbaar. Andere in-house faciliteiten zijn onder meer een buitenterras, een gemeenschappelijke lounge en ons eigen café dat geopend is voor ontbijt, lunch en diner!

Insta: https://www.instagram.com/emblemhostelnishiarai/

Gebruik promotiecode TRAVELGAY voor 10% korting op alle boekingen

Tokyo


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.