Torremolinos · Appartementen, Gay Guesthouses en B&B's

Torremolinos · Appartementen, Gay Guesthouses en B&B's

Hier is onze selectie van de beste Gayvriendelijke en Gayvriendelijke appartementen, boutique bed & breakfasts, pensions en herbergen die Torremolinos te bieden heeft.

Waarom dit hotel?: Moderne appartementen in het hart van de stad. Uw huis aan de Costa del Sol.

Namaste Elite biedt LGBT-vriendelijke vakantieappartementen in het centrum van Torremolinos en Malaga. Hun brede scala aan appartementen omvat zowel budgetvriendelijke eco-studio's als luxe suites.

De appartementen in Torremolinos zijn centraal gelegen, allemaal zeer dicht bij de Gaybuurt Nogalera en de belangrijkste Gay stranden. Meer appartementen in het hart van Malaga en verder langs de kust van de Costa del Sol.

Alle ruime appartementen zijn voorzien van bedden en slaapbanken, moderne badkamers, gratis wifi en een tv met Netflix. Sommige appartementen hebben een balkon, uitzicht op de oceaan en gratis parkeergelegenheid.

Namaste Elite prijs komt overeen - als u een van hun appartementen goedkoper vindt op een ander platform, neem dan contact met hen op en zij zullen die prijs graag evenaren of verslaan!

Boek rechtstreeks via de website van Namaste Elite of neem telefonisch contact met hen op – John spreekt Engels (+ 34653547430), Jorge spreekt Spaans (+ 34696078707). 

Features

appartement, airconditioning, tv met netflix, balkon, gratis wifi, bed en slaapbanken,


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.